mkara isimli üyenin son içerikleri

1. mkara

Hackintosh için laptop önerisi

hocam evdeki kasama sanal bilgisayara vmware aracılığı ile kurdum, performansı iyi sayılabilecek durumda 16gb ram 4 çekirdek verdim sanal makineye. Ayrıca thinkpad aldım bugün laptop. onda da deneyecegim. i5 8. nesil 16gb ram 1tb ssd mevcut thinkpad'de. buraya yazarım yorumlar
  2. mkara

Miningli Gainward Rtx3060ti Alinir Mi ?

Eğer yanlış biliyorsam lütfen düzeltin; GPU'nun VRAM'i eğer yetersiz kalırsa bilgisayarın RAM'ini kullanmıyor mu ? açıkcası 8GB olması birçok şey için yeterli diye düşünüyorum, yetmezsede bilgisayarımda 32GB ram mevcut 1679557379 Yani ucuz olsun 2-3 sene performanslı çalışssın. sonrasına...
  3. mkara

Miningli Gainward Rtx3060ti Alinir Mi ?

MERHABA, 18 AY TR GARANTİLİ GAINWARD EKRAN KARTI VAR 4-5 AY MININGTE KULLANILMIŞ. YAKIN BİR ARKADAŞIM SATTIĞI İÇİN KARTIN NE KADAR VE NASIL KULLANILDIĞINI BİLİYORUM. KONU İLE ALAKALI OLARAK YRDM. FİYAT 5500
  4. mkara

Lenovo Legion Y530 - Isi Sorunu Ve Fan Sesi̇ Çok Fazla Ne Yapmaliyim

3 ay önce temizliğini yaptım, aşırı gamer birisi değilim şirket bilgisayarı veya masaüstü bilgisayarımı kullanıyorum. Bunuda yanımda taşımam gereken özel işlerde kullanıyorum da ısı konusunda uzun süre çok sekme açınca chrome'da bile baya ısı görüyorum açıkcası
  5. mkara

Lenovo Legion Y530 - Isi Sorunu Ve Fan Sesi̇ Çok Fazla Ne Yapmaliyim

MERHABA İYİ FORUMLAR BİLGİSAYARIM LENOVO LEGION Y530 İ5 8300H İŞLEMCİ GTX1050 4GB EKRAN KARTI 16 GB RAM 128GB SSD 1TB HDD MEVCUT 1080P ÇÖZÜNÜRLÜK ORTA-İYİ AYARLARDA CSGO BENZERİ OYUNLARDA AŞIRI ISINIYOR. TEMİZLİĞİNİ VB. YENİ YAPTIRDIM. FAN SESİ VE ISI SORUNU VAR HALA 90 DERECEYİ...
  6. mkara

Hp Pavilion İ7 7700hq-Gtx 1050-16gb Ram Alinir Mi ?

HP PAVILION LAPTOP- İ7 7700HQ - GTX 1050 - 16GB RAM - 256 SSD - 1TB HDD ALINIR MI ? İKİNCİEL ALACAGIM FİYAT 8500-9000₺. PERFORMANSI VE SOĞUTMASI NASILDIR ACABA? VEYA ÖNERİNİZ BASKA VAR MIDIR ?
  7. mkara

CASPER NIRVANA C900 LAPTOP - i7 7700HQ - 16GB RAM - GTX1050 2GB - ALINIR MI ?

CASPER NIRVANA C900 LAPTOP - i7 7700HQ - 16GB RAM - GTX1050 2GB - ALINIR MI ? FİYAT 7500 2. EL ALACAGIM. KOZMETİK TEMİZ DURUYOR - AMA DAHA İNCELEMEDİM ?
  8. mkara

Yardım HP Victus 16 E1010NT alınır mı?

alınabilir hocam. 2. el güvenirseniz 1-2tık daha iyisini belki bulabilirsiniz
  9. mkara

Yardım Gigabyte 2060 Super Ekran Karti Yanıyor

Rampagne tm-130 hocam, komple spatula ile kapladım sonra üstüne nokta gibi termal macun bırakmıstım, sonra taktım
  10. mkara

Yardım Gigabyte 2060 Super Ekran Karti Yanıyor

önü mesh hocam. Kasa Zalman N5 MF. sadece sıvı sogutma ön tarafa takılı ama 1674030010 ızgara knk. sıvı sogutma ön tarafta takılı sadece
  11. mkara

Toplama-Hazır Sistem Önerisi Bütçe 20k

5600x veya 5700x, 16ram min 3000mhz, 3000mb+ okuma hızlı bir m2 ssd ve güzel bir monitörle iyi bir setup bulabilirsiniz diye düşünüyorum. ben ryzen 5700x kullandıgım için ryzen konusunda fikir vermek istedim sadece.
  12. mkara

anker soundcore life tune xr vs q30

1 yıldır soundcore life q10 kullanıyorum, şarj süresi ve kullanımı çok iyi. Sadece biraz ağır bir kulaklık ama aklınızda olsun. Soundcore kulaklıkları dış sesi kesme ve bass konusunda çok iyi diye yorumlar okumuştum, kulağınızı çok iyi kavrıyor pedleri vb. çok iyi ama dedigim gibi ağır sadece...
  13. mkara

Macbook airde fan yok sanırım o modellerde yanılıyorsam düzeltebilirsiniz, aslında amacım 16 ramli alıp mobil development yapmaktı 1674074075 Macbook airde fan yok sanırım o modellerde yanılıyorsam düzeltebilirsiniz, aslında amacım 16 ramli alıp mobil development yapmakt
  14. mkara

Merhaba herkese, Macbooklar pahalı olduğundan dolayı hackintosh kullanabileceğim bir windows laptop aramaktayımda, bu konuyla alakalı öneri sunabilecek arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum. İkinciel de olur.
  15. mkara

Google Flutter vs Kotlin?

Aslında sizin de yetkinliklerinizle alakalı bir durum. Bana göre ikisi de şu an için yurtdışında popülerliği artıyor ülkemizde ise daha bi 3-5 senesi var diye düşünüyorum. Kotlin multiplatform desteğiyle alakalı derin bilgim yok fakat Java 17 den sonra java projelerinde de kullanılmaya...
Geri