hocam evdeki kasama sanal bilgisayara vmware aracılığı ile kurdum, performansı iyi sayılabilecek durumda 16gb ram 4 çekirdek verdim sanal makineye. Ayrıca thinkpad aldım bugün laptop. onda da deneyecegim. i5 8. nesil 16gb ram 1tb ssd mevcut thinkpad'de. buraya yazarım yorumlar
Eğer yanlış biliyorsam lütfen düzeltin;
GPU'nun VRAM'i eğer yetersiz kalırsa bilgisayarın RAM'ini kullanmıyor mu ?
açıkcası 8GB olması birçok şey için yeterli diye düşünüyorum, yetmezsede bilgisayarımda 32GB ram mevcut
1679557379
Yani ucuz olsun 2-3 sene performanslı çalışssın. sonrasına...
MERHABA,
18 AY TR GARANTİLİ GAINWARD EKRAN KARTI VAR
4-5 AY MININGTE KULLANILMIŞ.
YAKIN BİR ARKADAŞIM SATTIĞI İÇİN KARTIN NE KADAR VE NASIL KULLANILDIĞINI BİLİYORUM. KONU İLE ALAKALI OLARAK YRDM.
FİYAT 5500
3 ay önce temizliğini yaptım, aşırı gamer birisi değilim şirket bilgisayarı veya masaüstü bilgisayarımı kullanıyorum. Bunuda yanımda taşımam gereken özel işlerde kullanıyorum da ısı konusunda uzun süre çok sekme açınca chrome'da bile baya ısı görüyorum açıkcası
5600x veya 5700x, 16ram min 3000mhz, 3000mb+ okuma hızlı bir m2 ssd ve güzel bir monitörle iyi bir setup bulabilirsiniz diye düşünüyorum. ben ryzen 5700x kullandıgım için ryzen konusunda fikir vermek istedim sadece.
1 yıldır soundcore life q10 kullanıyorum, şarj süresi ve kullanımı çok iyi. Sadece biraz ağır bir kulaklık ama aklınızda olsun. Soundcore kulaklıkları dış sesi kesme ve bass konusunda çok iyi diye yorumlar okumuştum, kulağınızı çok iyi kavrıyor pedleri vb. çok iyi ama dedigim gibi ağır sadece...
Macbook airde fan yok sanırım o modellerde yanılıyorsam düzeltebilirsiniz, aslında amacım 16 ramli alıp mobil development yapmaktı
1674074075
Macbook airde fan yok sanırım o modellerde yanılıyorsam düzeltebilirsiniz, aslında amacım 16 ramli alıp mobil development yapmakt
Merhaba herkese,
Macbooklar pahalı olduğundan dolayı hackintosh kullanabileceğim bir windows laptop aramaktayımda, bu konuyla alakalı öneri sunabilecek arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.
İkinciel de olur.
Aslında sizin de yetkinliklerinizle alakalı bir durum. Bana göre ikisi de şu an için yurtdışında popülerliği artıyor ülkemizde ise daha bi 3-5 senesi var diye düşünüyorum.
Kotlin multiplatform desteğiyle alakalı derin bilgim yok fakat Java 17 den sonra java projelerinde de kullanılmaya...