Şehir içi genel kullanımın varsa aşırı mantıklı. Yakıt olarak benzinliye göre 6 kat (evden şarjda ) daha avantajlı. Yine içine sineni al tabii ki. Öneri sadece
Tecrübe ile tavsiyeniz değerliydi. Teşekkürler. İleride işlemciyi ne kadar yükseltebiliyorsunuz mesela b450 olursa. Yani yarın bu yetmedi işlemci yükselteyim veya ekran kartı yükselteyim dersem yapabilir miyim
Yani hikayeli oyunlara çok vaktim yok açıkçası. Cs2 valo lol gibi oyunlarda birkaç el atıp çıkıyorum
1778018438
6600 mantıklı geldi. Daha yeni ve performans olarak da güzel gözüküyor. Teşekkürler
1778018530
Bu hâlâ satılıyor mu? Link varsa inceleyebilirim
Aslında kararsızım. Sıfır ddr5 satın almak bu piyasada çok mantıklı gelmiyor. Ddr4 içn 16 ram 5500 işlemci 1070ti bir kasa var mesela 16k demişler. Mantıklı geldi ama emin olamadım
Arkadaşlar selamlar. Bir monitörüm var 180hz. Cs2 oynarken bunu besleyebilecek minimum maliyetli kasa ihtiyacım var. Cs2 de optimum ayarlarda benzer fps leri alan arkadaşlar yazarsa sevinirim. 200fps idealdir diye düşünüyorum. Her zaman oynamıyorum ama oynadığımda keyif versin istiyorum...