mkayaas7 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Iraktan PlayStation 5 kolu almak

PC aldık çok şükür FC falan oynamak istiyorum yeri geldi mi hikayeli oyunlarda tabii ki Türkiye'de pahalı fiyatlar ırağa gitme durumun var oradan mı almak mantıklı kaça geliyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  2. M

DÜŞÜK FPS SORUNU (CS-VALO)

hocam 7700xt sahibi bir arkadaşım var aynı ayarlarda cs 350-400 valoda 500-600 bizim işlemcide 7600 dü sanırım bunlar muadil oalrak geçmiyor mu yani aynı olması gerekyani bende böyle 50 60 fps fark görmek isterim rekbatçi bir oyuncu olarak:)
  3. M

DÜŞÜK FPS SORUNU (CS-VALO)

Arkadaşlar benim sistem böyle ve bana valo ve cs de fpsler düşük geliyor iki oyunlarda ayarlar düşük bir şekilde cs 300 ü görüyor maksimum valorant ise 300-500 bantlarında bu sistem için yeterli fpsler mi yoksa bir kaybım var mı kaça almam gerekir bu sistemle yardımcı olursanız sevinirim
  4. M

KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

Tasarım olarak beğendim güzel mouse bu fiyata 8000 Hz olması normal mı hocam kablolu 8k kablosuz 4k destekliyormuş anladığım kadarıyla
  5. M

KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

Arkadaşlar selam oyuncu mouse almak istiyorum önceki kabloluydu kablosuz güzel FP bir mouse almayı düşünüyorum bütçe 1500-2000 arası genel olarak rekabetçi oyunların yanı sıra tüm oyunlardan biraz biraz oynuyorum fark yaratabilecek güzel mouse önerilerinizi bekliyorum
  6. M

Bilgisayarım Restart Atıp Duruyor

Hocam sizede teşekkür ederim madem göndermişler böyle bir ürün icabına kendileri baksın artık diyip yollayacağım
  7. M

Öyle yapayım madem hocam yardımlarınız için bir kez daha teşekkürler
  8. M

Hocam anakart modelini Google a yazıp sürücülere girince en sonki sürüm yazıyor indirebiliriyorsun benim biostaki sürümle aynı yinede denedim ben yükleyip yüklemedi aynısı diye herhalde. Dün tek ram slotlu denediğimde de kapanmaya devam ediyordu evet dün hiç bir şekilde durduğu bir sekans...
  9. M

Kabloların hepsi yerli yerinde hocam ben bu hafta şehir dışında olacağım dolayısıyla PC den de uzak olacağım hwmonitor aracılığıyla baktığımız voltaj değerleri düşük görünüyordu @Senoly değil mi hocam? PSU kaynaklı olabilir bende döndüğüm zaman PSU değiştirip kontrol sağlayabilirim
  10. M

Hocam yaptım yaklaşık 3 saat 46 dakika sürdü bir şey çıkmadı videodaki gibi
  11. M

büyük ihtimal sorun yok diye gönderir veya kullanıcı hatası diyip kakalarlar sana 1755882556 programı açtım şöyle görünüyor hocam
  12. M

Bide default ayarlara aldıktan sonra yeniden başlatınca bir sorun oluştuğundan PIN'iniz kullanılamıyor hatası almaya başladım her seferinde Microsoft tam giriş yapıp açabiliyorum
  13. M

Gene gitti hocam ya nolacak bu
  14. M

Tamamdır hallettim hocam default ayarları
  15. M

Evet diyip kaydet ve çık yapıyoruz değil mi
Geri