Hocam aslında onlarda haklı kendilerince. Adamlar şu ana kadar dükkandan al çık mantığıyla büyümüşler hele ki bilgisayar falan tamamen uzak oldukları bir şey. Artık internetten almaya izin verince bile seviniyorum öyle söyleyeyim. Bu forumlar neler neler gördü malesef.
Hocam çok doğru ama kuzenimin ailesini monitörü ve kasayı ayrı yerden almaya bile zar zor ikna ettim. Her şeyi ayrı ayrı alacağım desem dayak yerim sanırım:D
Kuzenim için 45k civarına bir sistem arıyoruz sıfır olacak şekilde. Aşağıdaki sistem gördüklerim arasında en düzgünü gibi ama psu pek güven vermedi bana. Fikirlerinizi alabilir miyim? Bildiğiniz daha iyi sistem varsa paylaşırsanız memnun olurum.
Aklımdaki...
HearMe güzel bence. Bu arada elemanın biri isim hakları için 10 dolar isteyen elemana diss atmış ve tavuk dönere okeyim demiş. Ben ikisine de diss arıyorum bir adet popkek e okeyim.
Hocam şöyle vakit gelene kadar beklemeye çalışacağım. İnsan başkasına alınca şartlar çok daha kısıtlayıcı oluyor. Peki 5-6k bandında monitör önerin var mıdır
Hocam şöyle 50k ya monitör dahil şekilde. O yüzden otomatik olarak bütçe 44-45k ya düşüyor. Şimdi ilk gözüme çarpan unlost x var anlık tabi detaylı bakmak lazım.