mkocyigit03 isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 İşlemci Soğutucu 8742 Tl 🔥 🔥

ASUS DIMM.2 yüzünden fan sebebiyle kapak anca kapanıyor :) DIMM.2 kullanmıyorsan problem yok pay çok kalıyor.
  2. M

🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 İşlemci Soğutucu 8742 Tl 🔥 🔥

Bu ürünün siyahı var bende. Görüntü olarak bana göre güzel. Performans olarak da çok güzel. Fiyat konusunda herkes haklı çok pahalı. Sıvı soğutmaların belli bir ömrü var bunun yok. En fazla fan değiştirirsin. Noctua fanları uzun süre dayanıyor. Sıvı soğutmaları hiçbir zaman desteklemiyorum...
  3. M

9070 Xt mi Yoksa 5070 mi, Bu Fiyata Hangisi ?

9070XT.
  4. M

Yenilenmiş iPhone 15 Alınır mı?

Yurtdışı hiç alma. İnsanlar nerelere saçma sapan paralar veriyor veya kaybediyor ki. En azından elinde bir ürün oluyor.
  5. M

Yenilenmiş iPhone 15 Alınır mı?

Sıfır al geç. Bütçen yetmiyorsa hiç alma
  6. M

Yardım Asus Kasa Aldım Fan Ledleri Yanmıyor !

Intel anakart değil mi bu?
  7. M

ATX anakart fotoğraftaki. Bence ARGB sevdasından bir süreliğine vazgeç. İleride Anakart - İşlemci yükseltirsin daha iyi olur. Ben de ARGB hiçbirşey takılı değil sistemde. Açıkçası umrumda değil :)
  8. M

İşlemcin nedir? Bir de anakart değiştirme durumun var mı? Çok giriş seviyesi bir anakart. RGB/ARGB girişi yok. Ayrıca arkadaşların dediği gibi harici bir kontrolcü alıp sata/molex ile güç vereceksin. Hiç verimli olmayacak.
  9. M

Yeni Bilgisayar İçin Parça Önerileri

Parçaları tek tek al ucuz gördüğün yerlerden al. Peşin fiyatına taksit ile bulursun çoğunu. 5070 yerine 9070XT al bence.
  10. M

Acer Nitro Leptop Ultra 9 275hx 240 Hz Oled Ekran 5070ti Sizce Değeri Nedir

Bu özellikteki cihazın o fiyatlara satılması korkunç olur. 1778672115 Emsalini almaya kalksan çok fazla para vereceksin bu düşünerek hareket et. Kelepir fiyata verme. Bana kalırsa zaten hediye, satma. 1778672299 Türkçe klavye ve garantisi çok önemli değil. Zaten oyun oynayan birisi iyi bir...
  11. M

Windows İçin En İyi Antivirüs Programı Önerileri

ESET Smart Security Premium. 2010'dan beri Eset kullanıyorum hiç zararlı bir yazılım bulaşmadı sistemime.
  12. M

🔥İndirim MSI MAG 271QP QD-OLED X24 24.205TL ( PEŞİN 9 TAKSİT FIRSATI VAR )

Şans meselesi derler elektronik için. O kadar para verip problem yaşamak kötü oluyor.
  13. M

🔥İndirim MSI MAG 271QP QD-OLED X24 24.205TL ( PEŞİN 9 TAKSİT FIRSATI VAR )

Oled monitör önermiyorum. Pixel Bakımını sürekli yapmanız lazım. Parlaklık değerleri düşük. Bende oluşan Pixel Stuck 2 aydır geçmedi bir piksekde mavi renkte takılı kaldı. Yavaş yavaş parlaklığı düşmeye başlayacak kullandıkça (ömürleri düşük çünkü). Şuan ben acımadan son parlaklıkta kullanıyorum...
  14. M

R9 5900x 3060ti performans düşüklüğü

SSD ve RAM'lerini test eder misin? RAM'ler için memtest86, SSD için HD Tune Pro.
Geri