Bu ürünün siyahı var bende. Görüntü olarak bana göre güzel. Performans olarak da çok güzel. Fiyat konusunda herkes haklı çok pahalı.
Sıvı soğutmaların belli bir ömrü var bunun yok. En fazla fan değiştirirsin. Noctua fanları uzun süre dayanıyor.
Sıvı soğutmaları hiçbir zaman desteklemiyorum...
ATX anakart fotoğraftaki.
Bence ARGB sevdasından bir süreliğine vazgeç. İleride Anakart - İşlemci yükseltirsin daha iyi olur. Ben de ARGB hiçbirşey takılı değil sistemde. Açıkçası umrumda değil :)
İşlemcin nedir? Bir de anakart değiştirme durumun var mı? Çok giriş seviyesi bir anakart. RGB/ARGB girişi yok. Ayrıca arkadaşların dediği gibi harici bir kontrolcü alıp sata/molex ile güç vereceksin. Hiç verimli olmayacak.
Bu özellikteki cihazın o fiyatlara satılması korkunç olur.
1778672115
Emsalini almaya kalksan çok fazla para vereceksin bu düşünerek hareket et. Kelepir fiyata verme. Bana kalırsa zaten hediye, satma.
1778672299
Türkçe klavye ve garantisi çok önemli değil. Zaten oyun oynayan birisi iyi bir...
Oled monitör önermiyorum. Pixel Bakımını sürekli yapmanız lazım. Parlaklık değerleri düşük. Bende oluşan Pixel Stuck 2 aydır geçmedi bir piksekde mavi renkte takılı kaldı. Yavaş yavaş parlaklığı düşmeye başlayacak kullandıkça (ömürleri düşük çünkü). Şuan ben acımadan son parlaklıkta kullanıyorum...