mkoo isimli üyenin son içerikleri

1. M

Vasagle L Masa Mönitör Yükselticili 4061 TL

L masaya ihtiyacim vardi. monitor 32 inch aldim bakalim ne oalcak gorecegiz. Moniyorr yukseltmeye de ihtiyacim vardi. su anki masa 60 cm. Yorumlara bakinca iptal mi etsem dediom bilemedim.
  2. M

🔥LOGİTECH G 410 ATLAS SPECTRUM MEKANİK KLAVYE 1000TL🔥

600 tl iken almayi dusunmustum. switchler cok cabuk bozuluyor diyorlar. bu nedenle almamistim. logitechin bu makinede kullandigi switch his olarka iyi olsa da tirknaklari kiriliyormus
  3. M

❌İndirim Bitti! 🔥Creative Sound Blaster G3 24Bit Ses Kartı 1143 TL 🔥

tamam içinden dönüştürücü çıkıyormuş cevaba gerek kalmadı :D
  4. M

❌İndirim Bitti! 🔥Creative Sound Blaster G3 24Bit Ses Kartı 1143 TL 🔥

arkadaşlar benim pcde typec çıkışı bulunmuyor bu nednele dönüştürücü ile kullanmamda bir sorun olur mu. mikrofonlarda sorun olmuyordu ama seskartını bilemedim.
  5. M

❌İndirim Bitti! 🔥 Zealsound RGB USB kondenser pop filtreli mikrofon vergi dahil 379tl 🔥

kardesim ben 400 civarina almistim 4 ay once falan. Bence fifine cok cok daha iyi zealsounda gore ama butcen varsa. yoksa zealsound al gec. yayinalrda uzmez ozellikle rtx ekran kartin varsa nvidia brodcast uygulamasi ile tatmin edici ses verir. Baslingic icin zealsound cok daha mantikli fifinea...
  6. M

❌İndirim Bitti! 🔥 Zealsound RGB USB kondenser pop filtreli mikrofon vergi dahil 379tl 🔥

kanka ben nvidianin brodcast uygulamasini kulandigim icin sanki kayitlarda dipses yok gibi. yalan soylemeyeyim o yazilimsiz ben hic kayit almadim. yazilim calisiyorkan ses cok temiz. 1720906952 ama paran varsa sunu al. arkadasim Turkiyeden 4 k TL'ye aldi mukemmel ses veriyor hic dip ses...
  7. M

kullaniyorum tam fp urunu sadece pop f'ltres'n'n pek 'se yaradigiini dusunmuyorum.
  8. M

Delux m800 pro 999 TL

abi siparis vermis bulundum iptal mi etsem boyle bir seye ihtiyacim vardi su an mira m kullaniyorum ama 2 pc oldugu icin 2 fare kullaniyorum bu beni olduruyor sizce iptal edeyim mi siparis verdim ama iptral edebilirim cevap verirseniz seviniri. yada bunun muadili 1k yi gecmeyecek varsa urun onu...
  9. M

FULLTECH 10'LU PRİZ + 3 USB A + 1 USB C 476 TL

A101 den 150 teleye piranha almistim. ben su ana kadar patlamadiysam bu da patlamaz diye dusunuyorum
  10. M

🔥İndirim 16,38₺— 2K 333M A4 Pvc Kapaklı Sekreter Tablası,Sekreterlik,Sekreter Bloknot,A4 Kapaklı Sekreterlik,Mavi

abi nereden bunun indirimde olfugu akliniza geliyor da paylasiyorsunuz. :D bazi paylasimlari cok garipsiyorum bazen kralsiniz :D:D:D:
  11. M

🔥İndirim Dune Part 2 Apple Tv'de 19TL

Bulundugum sehirde imax yok, sinemada cok kotu ve 130 TL'ye projeksiyonda izleme keyfi veriyor. 20 teleye 2 k ekranimda izlemek hos olur diye dusunup aldim. Bu arada apple uygulamasinda filmler ne kadar ucuzmus 20 TL'ye filmler var. illegal izlemeye gerek yok 20 tl de verelim bari gozumuz...
  12. M

🔥İndirim Hassas Tornavida Seti 117 Parça Vergi dahil 162 TL

olum va rya resimlerde dikine koymnuslar ince bir sekilde belli olmuyor
  13. M

🔥İndirim Narpump Şarjlı Damacana Pompası Tek Motorlu Beyaz 89 TL

Is goruyor ama ya. Yavasligi bi cok handikap. 1 litrelik sisye dolduruken daliyorum ve tasiriyorum arada o cok buyuk sorun
  14. M

🔥İndirim 🔥🔥Patriot Viper Steel RGB 16 GB 3600 Mhz 1178 TL🔥🔥

2 ay önce 3200mhz aldım cl 16 değerinde çalışıyor. Bir sorun ile karşılaşmadım hiç. Tek handikapı rgbleri kötü. Örnek vermek gerekirse rgb255 yaptığımda tam bir beyaz oluşmuyor pembeye kayıyor. belki sorun bendedir Kırmızısı biraz fazla kaçıyor. Bunun dışında herhangi bir problemle...
  15. M

🔥İndirim Logitech G410 Atlas Klavye 618 TL

Garantisiz olması durumu kafamı karıştırdı bak öyle mia caba
Geri