Warzone de MW2 silahlarını alınca level yükselmiyor olarak gözüküyor, level 1 de kalıyor dolayısıyla eklenti açamıyorum, başına gelen var mı ya da çözümü nedir
Steam üzerinden yama kurdum, oyunun ilk sahnesindeki at sürme sahnesinde buga giriyor oyun, bir türlü etkileşime girmiyor ve karakterle konuşmuyor, pause yaptığımda solda arayüzler çıkmıyor, harita vs falan, acil yardım edin lütfen
Aynı ekE de arandaki animasyonu komple kopyala yapıştır yapıp, konumu değiştirince içindeki keyframe ler eski konumda hareket ediyor, bunu nasıl yeni taşınan yerde hareketlendirebilirim ?
Bayramda iki defa uçak yolculuğu yapacağım, ankara rize- gürcistan-ankara olacak şekilde, bu seyahatlerimde valizimde elektronik sigara (vozol tarzı ve karton sigaralar) valiz kontrollerinde el koyma durumları olur mu, valizi uçak altı bagajına vereceğim.
Uçağa ikinci defa bineceğim aslında ama neler yaptığımı hatırlamıyorum, ankaradan rizeye uçacağım ne yapılması gerektiğini sırasına göre yazabilir misiniz
Topluca eşlerimizle Batuma gideceğiz bayramda, şimdiden otel ayarlamak istiyorum, otellere baktığımda bir çok otel var, Orbi adında bir çok otel var sitelerde, daha önce gitmiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, otel konusunda karar veremedim
Ps5 slim dijital 1tb versiyon 19.500 tl ekstra yanına bir kol daha alırsam eğer 2.800 tl ye vuruyor ama bu yazdığım fiyatlardan sanırım %12 tax free düşülecek, fiyatlar bana uygun gibi geldi az da olsa