mlh_s06 isimli üyenin son içerikleri

1. M

1 TB M.2 SSD Önerisi

Merhabalar hali hazırda Silicon Power UD70 1 TB M.2 SSD kullanmaktayım depolama alanım dolduğu için 2. sini almak istiyorum. 1TB yeter düşüncesindeyim öneriniz var mı?
  2. M

Ramleri 1-3 2-4 takınca ekran gelmiyor

B560-A PRO anakartım var 1 ve 2 ye takınca sorunsuz açılıyor bilgisayarım ama 1 ve 3 veya 2 ve 4 yapınca ekran gelmiyor bilgisayarı başlatınca, eğer sorun olmazsa 1 ve 2 de takılı kullanmaya devam edeceğim yoksa yardımlarınızı bekliyorum. ramlerimin ikisi de aynı : Kingston Fury Beast RGB...
  3. M

MSI MAG FORCE M100A Led Kablosu

Arkadaşlar selam b550M K anakarta sahibim bu kablo kasanın rgb kablosu sanırım fakat anakartta nereye takacağımı bulamadım yardımcı olabilir misiniz
  4. M

PSU dan Güç Kablosu Çıkmadı

Hocam bi de sana bişey sormam lazım ekstra konu açmayım, msi kasadan 2 pin led kablosu çıktı anakartım b550m k bunu nereye takacağım bilgim var mı
  5. M

Teşekkür ederim hocam, ama daha bundan sonra ne fsp ürün alırım ne de gaming gen üzerinden bir şey alırım. Böyle saçmalık olmaz.
  6. M

Ürün sıfır gibi ama kokusu falan duruyo yani gaming gen in ayıbı var burada, ben mecburen çalıştırdım kullandım bi sıkıntı yok şuanlık, iade etmeklede uğraşmak istemiyorum çünkü kasa emanet başkasına topladım
  7. M

2005 yazıyo ortada
  8. M

Öneriniz var mı peki amazondan 20 tl ye s link kablosu buldum
  9. M

Kutu yoktu jelatine sarıp göndermişler :D bende farketmedim o an kasayı toplarken
  10. M

Valla hocam uğraşasım yok zaten kasaya taktım çalıştırdım yedek kabloyla sıkıntı olmazsa dediğim gibi 2010 dan kalma sıfır bi güç kablosu var onla kullancam
  11. M

2010 da kalma sıfır bi güç kablosu buldum kullansam sıkıntı olur mu? Yoksa 20 liraya s link kablosunu alıcam amazondan hocam
  12. M

kanka kutu mutu yok gaming genden aldım daha da sakız almam yemin ediyorum, şimdi ben ne yapıcam, orjinal kablo nasıl bulucam?
  13. M

Arkadaşlar iyi geceler, aşağıdaki ürünü satın aldım gaming gen üzerinden bi jelatine sarılı geldi güç kablosu yok bende dikkat etmedim hiç kasayı toplarken, saatlerdir güç kablosu arıyorum delirecem. Böyle bir şey mümkün mü kablosuz psu mu gönderilir. Ne yapabilirim...
  14. M

Çözüldü✓ Sistemime RX 6600 Yeterli mi?

sağol kardeşim allah razı olsun
  15. M

Çözüldü✓ Sistemime RX 6600 Yeterli mi?

eyyvallah çok teşekkür ediyorum, internette ki yorumlardan dolayı tereddüt etmiştim. iyi akşamlar dilerim...
Geri