Merhabalar hali hazırda Silicon Power UD70 1 TB M.2 SSD kullanmaktayım depolama alanım dolduğu için 2. sini almak istiyorum. 1TB yeter düşüncesindeyim öneriniz var mı?
B560-A PRO anakartım var 1 ve 2 ye takınca sorunsuz açılıyor bilgisayarım ama 1 ve 3 veya 2 ve 4 yapınca ekran gelmiyor bilgisayarı başlatınca, eğer sorun olmazsa 1 ve 2 de takılı kullanmaya devam edeceğim yoksa yardımlarınızı bekliyorum. ramlerimin ikisi de aynı :
Kingston Fury Beast RGB...
Ürün sıfır gibi ama kokusu falan duruyo yani gaming gen in ayıbı var burada, ben mecburen çalıştırdım kullandım bi sıkıntı yok şuanlık, iade etmeklede uğraşmak istemiyorum çünkü kasa emanet başkasına topladım
Valla hocam uğraşasım yok zaten kasaya taktım çalıştırdım yedek kabloyla sıkıntı olmazsa dediğim gibi 2010 dan kalma sıfır bi güç kablosu var onla kullancam
Arkadaşlar iyi geceler, aşağıdaki ürünü satın aldım gaming gen üzerinden bi jelatine sarılı geldi güç kablosu yok bende dikkat etmedim hiç kasayı toplarken, saatlerdir güç kablosu arıyorum delirecem. Böyle bir şey mümkün mü kablosuz psu mu gönderilir. Ne yapabilirim...