Ses coil whine sesiymiş biraz araştırdım o sese daha yakın ekran kartından geliyormuş ekran kartını söküp çıkardığımda ekranı anakarttan verdiğimde ses vs gelmiyor bende kablonun yerini değiştirip farklı yerden ekran kartına güç verdim ses minimum düzeyde azaldı büyük ihtimalle psudan ekran...
Arkadaşlar kasamı geçen gün temizledim. Tüm her şeyini çıkardım, temizledim ve tekrar taktım. Daha sonrasında alttaki videoda gibi ses gelmeye başladı. Bu ses örnek veriyorum mouse hareket ettirmem de ve aşağıya doğru mouse orta tuşuyla kaydırmamda falan meydana geliyor 2 gündür canımı çok...
Arkadaşlar merhaba, bir siteden windows 11 pro dijital key satın aldım. Bana gelen key ise windows 11 pro workstation keyi, acaba bu key herhangi bir sorun teşkil eder mi? Ederse ne tür sorunlar olur bilgilendirir misiniz?
Ekte bulunduğu gibi.
Arkadaşlar merhaba, reverse 3x120, reverse 3 adet tekli 120mm fanlar ve 1 adet normal 120mm egzoz fanı satın aldım. Bunları kurmak için nasıl bir yol izlemeliyim. Elimde 1 adet 3 lü paket aldığımdan dolayı usbsi ve 1 adet çoklu fan çoğaltıcısı var ekteki gibi.
Lakin Anakartım: Asus Tuf Gaming...