mm2525 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Laptopta wifi sürekli kopuyor

merhaba iyi günler hp omen laptop kullanmaktayım ve laptobumda wifi bağlantısı sürekli kopup geliyor.Özellikle LOL gibi online oyunlar oynarken bu başıma geliyor ve bu kopma olayı 5-6 saniyede bir sürekli oluyor dolayısıyla internet kullanmamakla aynı şey gibi oluyor.(kopup gelmesinden kastım...
  2. M

Max 14K Gaming Laptop Önerisi

Merhabalar.Benim başlıkta da belirttiğim gibi en fazla 13k-14k bütçem var.Ben Gamegaraj,Hp,Asus Tuf gibi markaların modelleri arasında kaldım.Bu modellerin soğutmaları nasıldır kullananlar yazabilirse çok sevinirim.Aldığım laptopta da RTX ekran kartı olmasını istiyorum.Sizce ne almalıyım kronik...
  3. M

AC Valhalla vs Cyberpunk 2077

Ben 1 hafta önce ac valhalla aldım çok güzel bir oyun.vikingleri ben de izledim çok seviyorum ve oyun beklentilerimi gayet de karşıladı. bence ac valhalla al derim oynanış süresi de gayet uzun tatmin eder seni.
  4. M

Monster laptop öneri

Abdullah abi umarım görürsün ama tüm foruma sorumdur.monster tulpar rtx2060 lı modeli ile rtx2070li modeli arasında 2500 tl gibi bi fark var o farka değer mi acaba?üstüne 1 tb ssd ekletmeyi düşünüyorum
  5. M

ASSASSİNS CREED VALHALLA alınır mı?

şimdilik geforce nowdan oynuyorum oyunları.yazın laptop alıcam o zamana kadar geforce nowdan oynayacağım.internet hızım gayet iyi(50mbps)o yüzden sıkıntı çekmiyorum.daha indirime girer mi diye şüphelendim bi :)))
  6. M

ASSASSİNS CREED VALHALLA alınır mı?

iyi günler epic gameste indirim kuponu ile assassins creed valhallayı 160 tl ye alabiliyorum sizce alınır mı?uzun zamandır almak aklımda ama daha da indirime girer mi acaba fikrinizi alayım dedim
  7. M

BİLGİSAYAR WİFİ AĞI BULMUYOR

Onu nerden öğrenebilirim.bilgisayarla uyuşup uyuşmadığını
  8. M

BİLGİSAYAR WİFİ AĞI BULMUYOR

İyi günler bende dell n5110 marka eski bir laptop var.Laptopum 2 hafta öncesine kadar tüm wifileri görüyordu ama şu an hiç bir wifiyi görmüyor.mesela evde bir tane daha bilgisayar var o görüyor bu görmüyor.ayriyeten laptopu tamire götürdüğümde ordaki wifileri de gördü laptop ama sadece bizim...
  9. M

Öneri LAPTOP SOĞUTUCU TAVSİYESİ

ACİL BİR LAPTOP SOĞUTUCUYA İHTİYACIM VAR ŞÖYLE KALİTELİ VE CİDDİ ANLAMDA İYİ SOĞUTAN BİR SOĞUTUCU ÖNERİR MİSİNİZ?
  10. M

5000tl civarı telefon önerisi

Bunun fanboylukla ve cahillikle alakası yok.sen s10litenin iphone se'den daha iyi olduğunu söylüyorsan bence bi benchmark ve antutu testlerine bak sonra konuş cahilliği millette arama.kimse zaten se 2 nin bataryasını övmüyor(ki zaten applenin da böyle bir iddiası yok)
  11. M

5000tl civarı telefon önerisi

Bence iphone se 2 olabilir çünkü donanımı diğerlerinden daha iyi.içindeki a13 bionic vs. donanımları gerçekten iyi.ama ekran küçük ve tek kamera var(ki o tek kamera bile çoğu çok kameralı telefondan iyi çekiyor)
  12. M

IOS Iphone 11 Pro Hakkında

Şu ana kadar çoğunlukla apple kullandım arada samsung, xiamoi, huawei gibi telefonları 1,2 günlüğüne kullanma fırsatım oldu ama iphone bana daha iyi geldi."abi apple ya" diyip almadım hiç :) :) :)
  13. M

Aynen ben de beyazla kırmızı arasında kalmıştım.iphone 11 proyu isteme sebebim de daha küçük olması,içinden hızlı şarj çıkması ve 3 kamera ile daha zarif ve şık durmasıydı. :)
  14. M

Sizce iPhone 11 pro için iPhone 11 in üstüne 3000 -4000 TL vermeye değer mi?birde iPhone 11 beyaz mı daha şık durur kırmızı mı?(veya başka bir renk mi)Renklerin zevk meselesi olduğunu biliyorum ama yine de fikir almak istedim. :) :)
Geri