mmmer isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ets 2 açılıyor ama geri kapaniyor

Oyunu steam üzerinden aldim oyunu açıyorum hiçbir sıkıntı yok bi süre bekleyince bazen oyun ekrani mor oluyor yeni oyunu açmaya çalışınca yükleme ekraninda biraz devam ediyor sonra oyun kendi kendine kapanıyor nedeni ne olabilir ?
  2. M

Çözüldü✓ Fpsim oyunda normalde 100 150 fps arasi ama suan 6

İslemciyle alakaliymis sanirsam şimdilik çözdüm sorunu
  3. M

Riot client ekranindayken fpsim hala normal ama oyun içi yine düştü aninda öneri için sağol hocam
  4. M

Evet performans artmasi icin antivirüs programimda bi ozellik olmasi gerekiyo özel bir uygulamada vardi sanırım eğer silmediysem
  5. M

Sabah driwerlari kontrol edicem belki onla alakali olabilir
  6. M

Genelde yüzde40la falan çalışıyor bilgisayar cok isindigini dusunmuyorum suan problemi girer girmez yasiyorum ısınmasıyla alakali deil sanirim ama tesekkurler
  7. M

Evet şarja takılı normalde kullanırken bir sıkıntı cekmiyorum ama herhangi vir oyunu giridgim anda fpsim yerleri goruyor adaptörle oldugunu sanmiyorum 1754526627 Sarjla alakali deil sanirim vsync kapali ama onunda acik olsa bile omadar etkilemiyocegibi dusunuyorum sanırım driwerlarla alakali...
  8. M

Laptop bir bilgisayara sahibim fpsim normalde bana yeten bi duzeyde ama nedense şuan sabit 6 fps aliyorum valorantta bunun sebebi ne olabilir nasil yükseltebilirim ekran kartimi yandi acaba
Geri