Bende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Daha yeni ölü piksel testi yaptım dikkatli baktığımda dahi bir sorun yok. Genel olarak gayet memnunum. Siyah ekranda hafif ışık sızması var köşelerde ama bu fiyata bence gayet güzel ürün.
Forumda sistemi alan bir çok kişi olduğu için konuyu buraya açtım yardımcı olursanız sevinirim. Windows 10 kullanıyorum güç seçeneklerini yüksek performans olarak ayarladığım zaman yüksek grafikli oyunlarda PSU sistemi kapatıyor direk reset atıyor PC. Dengeli modda kullandığım zaman bir sorun...
DA-G9 hazır sistem kullanıyorum. Oyundayken çıt diye bir ses gelip reset attı sonrasında pc sorunsuz açıldı. Ben PSU'dan geldiğini tahmin ediyorum ama başına gelen çözüm önerisi olan varmıdır ?
Forumda bazı ergenler yok yoğunluk falan filan firmayı koruyorlar. Tamamen stokla alakalı. Stok olmayan ürünü satıyorlar. Stok olan ürünler hızlı çıkıyor.
Dostum her zaman bir tık bütçeyi arttırarak daha iyisi bulunuyor bunun sonu yok. Bütçen neye yetiyorsa onu al. Parçaların fiyatlarını , performanslarını internetten araştırıp görebilirsin , karşılaştırırsın ona göre kararını verirsin.
Benimde aynı şekilde geçen pazartesi almıştım. Bu sabah aradım müşteri hizmetlerini bu hafta verilebilir kargoya dedi. Dedim zahmet olmasın :) kapattım sonra dinlemedim. Üründe sıkıntı çıkmasında bunlar adamı katil eder.