MmtAlper isimli üyenin son içerikleri

1. MmtAlper

10000 tl monster önerisi

17.3 inç ekran almam gerektiği için A7 v11.3 almıştım, 9.300 liraya. Oysaki gönlümde AMD işlemcili farklı ihtimaller vardı. Ama o ekran boyutunda uygun bir şey bulamadım. Deneyimlerime dayanarak amd işlemcili modellere yönelmeni öneririm, malum Monster Intel'de inatçı. İşlemci haricinde...
  2. MmtAlper

Papara ve Güvenlik Endişesi

Bir sürü kullanıcısı var, Papara Bylock mevzusuna benzemez. Ha dediğin olursa bu ülkede yaşanmaz derim harbiden, ama hâlâ o durumda değiliz. Hatta zamanında MEB de Papara ile kantinler konusunda anlaşmaya varmıştı. MEB de fetöcü o zaman.
  3. MmtAlper

İPhone 6 16 GB vs Venüs Z10 64 GB

Venüs z10'daki ram ve depolama tam bir göz boyama. İşlemcisi seni çok üzer. Her ne kadar iPhone 6 da onca yıldan sonra pek iyi olmasa da Z10'dan daha iyi bir işlemciye sahip.
  4. MmtAlper

Forza Horizon 4 Fotoğraf Modu Gerçeği

Ben klavye ile oynadım ve zevkli bana kalırsa. Gamepad varsa daha iyi olur tabii. 1621523767 Benim de yok :D GamePass sağ olsun deneyimliyorum
  5. MmtAlper

Oyun önerisi, önemli!

Yazdıklarından ziyade şu an herkese forza horizon 4 öneresim var, şu aralar çok sardım.
  6. MmtAlper

Forza Horizon 4 Fotoğraf Modu Gerçeği

Arkadaşlar gerçek şu ki; bu oyun ve fotoğraf modu şahane... Siz de yollayın çekip beğendiklerinizi. Ayrıca eklerde dikey bir fotoğraf var ki tam telefona duvar kağıdı yapmalık.
  7. MmtAlper

sa forza horizon 4 msi gtx 1050 ti de 50 fps alıyor normal mi

Bence normal değil, termal macun yeniletmek ve SSD yoksa SSD'ye yönelmek yararlı olabilir.
  8. MmtAlper

Intel'in Laptop İşlemcilerini Merak Edenlere

Muadil AMD'lere kıyasla fazla maalesef, ama evet sonuçta bir laptop. Masaüstü serinliği bekleyemem asla 1621260830 Ben bu taramayı tam performans moduyla yaptım, öbür türlü i7'de de durum aynı ama tarama uzun sürüyor bu sefer.
  9. MmtAlper

Intel'in Laptop İşlemcilerini Merak Edenlere

i7 10750H işlemcili dizüstümde virüs taraması yaparken boşa atılan ısıyı değerlendirmek istedim. O esnada arkadaşıma verdiğim tepki ektedir.
  10. MmtAlper

Chrome'da Harici Ekran Kartı Kullanma

Youtube'da yüksek çözünürlükte video izleyemiyorum, takılıyor hep. 4K 60 fps veya 8K gibi. TV'ye ekran paylaşımı yapmak isterken delirtiyor insanı.
  11. MmtAlper

Chrome'da Harici Ekran Kartı Kullanma

Merhabalar. Dizüstümde, Google Chrome'da Intel'in entegre GPU'sunu kullanmamak için elimden geleni yaptım. Nvidia denetim masasından tercih edilen görüntü işlemcisi ayarları vs... Hepsinde Nvidia seçiili. Ancak ne yaparsam yapayım Chrome'da harici ekran kartım hiç kullanılmıyor, hep %0...
  12. MmtAlper

Defender, Wacatac adlı trojan buldu.

Merhabalar, torrent ile bir şey indirmeye çalıştıktan sonra girdiğim siteler pek güven vermediğinden dolayı wd defender ile tarama yaptım, wacatac trojanı bulaşmış. Kaldırma eylemi yaptığımda silindi gözüküyor ama yine tarama yaptığımda yine buluyor aynı trojanı. Daha sonra Kaspersky kurdum ve...
  13. MmtAlper

Gigabyte b450m s2h Ses Geliyor!

Aynı sorun benim eski laptop'da da vardı, yeni aldığım laptop'da da var, kimseyi inandıramıyorum işin kötü yanı... İşlemcinin olduğu bölgeden cızırtı misali bir ses geliyor, özellikle bilgisayar soğukken yüke girdiğinde. Ve bu ses fan çalışmazken geliyor yani fanla alakalı olamaz, keza hdd de...
  14. MmtAlper

Notebooka uyumlu ram bulamıyorum

Ram farklı olduğu için drop olur düşüncesiyle ben de ram alamıyordum, öyle bir sıkıntınız yok o zaman? Aynı markadan yapıştırayım bi ram :D
  15. MmtAlper

Notebooka uyumlu ram bulamıyorum

Benim de aynı sorunum var, rez alayım. Notebook da sanırsam Monster?
Geri