Ayrıca tasarım olarak daha güzel olduğunu düşünüyorum xiaomi prime olduğu dönemlerde tek geçerdim ama artık amiral gemisi almıyorsan pek bir espirisi yok hadaa çöp orta segmente rekabet büyük fiyatı daha düşük tutmaları gerek o doğru
Geçmeden önce MUHAKAK test alın benim sınırsız paketim var ama evde çekmiyor 3mbps zor geçiyor aylık çok para ödüyorum ama çöpe gidiyor aynı noktada Turkcell 300mbps hız veriyor abartı yok her şey para değil ağzıları ile kuş tutsalar artık boş 4 ayım kaldı direk çıkacağım şehir merkezinde iseniz...
Şu sıfır tl ürün hediyesi mevzusu ne bir diyor kazanma şansı yakalyın 600tl ürün ekle 0tl üeünlerden biri al diyor ama 0tl dediği ürün gm 30 era bu nasıl oluyor oradaki dolandırıcılığı çözemedim bilginiz var mı
HB AYNI ÜRÜN ben atacaktım Vodafone premum alırsanız 250 tl denk geliyor birde 100tl istanbul karta aktarıyorum s port yanında bedava kalıyor haftalık 10 gb cabası 500tl üzerinde ekstra 10gb net daha veriyor ayrı yeten vodafone frezonluysan 350tl üzerinde 150 tl karta geri yatırıyor çok ucuza...
bende infinix kullanıyorum gayet memnunum yurt içi bakıyorsan yenilenmiş telefonlarda bakabilirsin yada sim kart destekli armaya erişim olması lazım iyi araştırmanın öneririm bir tablet de alabilirsin.