mncrk isimli üyenin son içerikleri

1. M

Dota 2 ögretecek var mı bana ?

Başlama tavsiye etmiyorum. 12 yıl oldu bir faydasını görmedim.
  2. M

2k Çözünürlükte Dota 2 için İşlemci Önerisi

Merhabalar 1440p çözünürlükte dota 2 için işlemci önerisi olan var mıdır? 7800x3d ve 9800x3d fiyatı saçma pahalı olduğu için bu işlemcilere yakın performans verebilecek işlemci önerisi yapabilir misiniz? (intel de olabilir)
  3. M

Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Tekrar Merhaba, https://www.msi.com/Motherboard/PRO-H610M-E-DDR4/support#mem anakartın resmi support sayfasında ram serial kodununu girerek kontrol edebilirsiniz. Ayrıca 13. nesil non-k filtrelemesi yapmanız gerekiyor. Listede görebiliyorsanız destekliyordur. Listede göremiyor iseniz kesinlikle...
  4. M

Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Merhabalar Ram upgrade ile ilgili bir problem olabilir. Anakartın desteklemediği bir upgrade yaptıysan problemin sebebi bu olabilir.
  5. M

24k ya ddr5 sistem iyi mi ?

1080p oyunlar için güzel bir sistem f/p görünüyor. Ssd yi samsung seçip alınabilir. 2k için ise ram upgrade de gidilmeli 2x16 daha iyi olur fakat 2000 tl lik bir fark oluşuyor.
  6. M

Dota 2 Başlanır mı????????

hahah 91 li olunca napcan üniyi bile uzattık 2 sene bu oyun yüzünden.
  7. M

Çözüldü✓ Sistem yükseltmek istiyorum

Benim taktiğim sistem parçlarının(ekran kartı hariç) garantisi duruyorsa piyasadaki sıfır fiyatının %25 altına satarım. Ekran kartıda sahibinden bak ikinci el fiyatlarına senin kartın temizse ve az kullanıldıysa ona göre fiyatı belirleyip sat. Yeni alacağın sistemde de volarant için en...
  8. M

Çözüldü✓ Sistem yükseltmek istiyorum

Benim tavsiyem uygun bir fiyata sat. F/p istiyorsan 7500f - rtx 4060 bir sistem al. Volarant işlemcinin gücüne göre daha iyi fps veren bir oyun. İmkanın varsa 7800x3d işlemci tercih edebilirsin.
  9. M

Dota 2 Başlanır mı????????

Selamlar 18.000 saatim var dotada 2012 den beri oynuyorum. Eğer rekabeti seven ve hırslı bir insansan kesinlikle bulaşma!!! 34 yaşındayım dota yüzünden evlenemedim, sosyalliğim azaldı, sağlık sorunlarım oluştu bel boyun kol sorunları vb. Şuan hala oynuyorum benim hem vaktimi alıyor hemde işteki...
  10. M

20.000-30.000 TL'ye sistem önerisi

Hocam ddr5 sistem öneririm bunu buldum, Fakat ramini özelleştirden 2x16 yapmanı öneririm fiyat 35.500 oluyor. https://www.gaming.gen.tr/urun/407569/elite-4060ti-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  11. M

RTX 4070 SUPER SİSTEM TOPLUYORUM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR

Ram için bunu önerebilirim fiyatı baya düştü ve 1 yıl içerisindeki en düşük fiyat sanırım. https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-32gb-2x16gb-trident-z5-siyah-ddr5-6800mhz-cl34-1-40v-rgb-pc-ram.html Anakart için bunu öneririm hem vrm soğutucusu daha iyi hemde 18 faz vrm tasarımı var ve 80A...
  12. M

Dota 2 Fps Düşüklüğü Sorunu

Herkese merhabalar, Deli gibi dota 2 bağımlısıyım 15k saatim var . Yıllar sonra 2k ya geçtim sistemi yeniledim fakat combatlarda bazen kasma yapıyor fps düşüyor. Yaklaşık ilk 20 dk 150-250 fps arası değerler alıyorum, combatlarda 130 fps in altına düşmüyor. Oyun ortalarında ve sonlarına doğru...
  13. M

🔥İndirim Zoko Amiral DK431 Beyaz Bilgisayar Kasası 1.751 TL

Bilgilendirme için teşekkürler
  14. M

🔥İndirim Zoko Amiral DK431 Beyaz Bilgisayar Kasası 1.751 TL

Merhabalar almayı düşünüyorum ön tarafa 3x 140mm fan sığar mı?
  15. M

Xiaomi note 8 konuşurken reset atıyor

Merhabalar cihaz ayarlarında hafızadan 1 gb ram ayırıyordu ayarı kapattım düzeldi bilginize.
Geri