Mnjch isimli üyenin son içerikleri

1. M

Source motoru ile geliştirilen zombi oyununu bulamıyorum

hayır sanırım oyun pavlov vr
  2. M

Source motoru ile geliştirilen zombi oyununu bulamıyorum

dostlarım ben bi ara bi oyun gördüm source motoru ile geliştirilmiş bir zombi oyunu ama l4d2 değil ofis tarzı bir alanda arkadaşlarla coop oynanabilen vr desteği olan bir oyundu bileniniz varsa yazar mısınız
  3. M

2 slot 4+4Gb rRAM 4 gb gösteriyor!!

Ben dün pc ye 4gb ram aldım 2 sot vardı 2+2 yaptım pcyi açtım hakkında ya girdim 4 gb gösteriyor biosta 8 gb gösteriyor cpu z de de 8gb gösteriyor ne yapmalıyım?
  4. M

Yardım Assetto Corsa Acil Yardım!!!

hayır sol kullanmıyorum 1 80 çıktımı bilmiyordum:D 1699709365 dostum 1 80 kurup denedim malasef bir sonuca varamadım hala araçlar parçalanmış bir şekilde mavi duruyorlar 1699709365 dostum 1 80 kurup denedim malasef bir sonuca varamadım hala araçlar parçalanmış bir şekilde mavi duruyorlar
  5. M

1699705492 tüm sürümleri denedim ama şuan 0.1.79
  6. M

Content Manager den kutuyorum csp yi ordan 32 biti açmışım açmayınca da oyun açılmıyo ne yapmalıym
  7. M

64 Bit pc im
  8. M

Dostum Csp 32 bit ti desteklemiyorda ondan
  9. M

Arkadaşlar ben pcden dolayı Assetto Corsa yı Force 32 bitte oynuyorum Content Managerden 32 bit te giriş yapabiliyorum ama araba modları indirdiğimde arabalar mavi oluyo costum shader pack te kurunca 64 bit için olduğu için genede olmuyo ne yapabilirim acil yardım
Geri