Mnyking isimli üyenin son içerikleri

1. M

Claw's Z10 Masaj Fonksiyonlu

Abdullah hocam merhabalar, forumda fiyat/performans oyuncu koltuğu arayan çok fazla kullanıcı var. Eğer mümkünse kullanıcılar için bir kampanya desteği sağlamanız konusunda yardımcı olabilir misiniz? Değerlendirirseniz topluluk adına çok sevindirici olur.
  2. M

Claw's Z10 Masaj Fonksiyonlu

@Abdullah Hacıgül Merhaba, Bana da destek olabilir misiniz?
  3. M

🔥İndirim Oral-B D103 Vitality Pro Cross Action Şarjlı Diş Fırçası - Siyah - 849₺

Yeni hesap açııp sipariş verdim, teşekkür ederim. @enes.exe
  4. M

❌İndirim Bitti! 🔥Finish Ultimate Bulaşık Makinesi Deterjanı 85 Tablet 289TL🔥

Biz teşekkür ederiz, neticede konuyu başlatan sizsiniz 🙏 Evet, haklısınız 😅 . Büyük ihtimalle birbirlerini takip ediyorlar. Rekabet bize yarıyor, fiyatlar aşağıya çekiliyor. Sonuçta rekabet iyidir; indirim olarak bize yansısın da gerisi çok da önemli değil 😁
  5. M

❌İndirim Bitti! 🔥Finish Ultimate Bulaşık Makinesi Deterjanı 85 Tablet 289TL🔥

Merhaba, Hepsiburada'da indirim bitmiş . Amazonda hala devam ediyor , sepette 280,32 liraya düşüyor. https://www.amazon.com.tr/dp/B0BVW34PTY
  6. M

🔥İndirim Çaykur Tiryaki 1 kg 199 tl

Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederiz, @horizonx505 . Ancak genel piyasa fiyatına çok uzak değil gibi gözüküyor, belli vakitlerde daha düşükten satılmış. Aşağıda 6 aylık grafiği paylaşıyorum merak eden arkadaşlara hitaben. Kupon ile alacaklar veya şuan ihtiyacı olup alacaklar için mantıklı...
  7. M

❌İndirim Bitti! Oral-B D103 Vitality Pro Cross Action Şarjlı Diş Fırçası - Siyah - 879₺

[H4 id='EMUCHE+ncelikle+teekkr+ederiz+bizimle+bu+indirimipaylatn+iin.']@EMØUCHE öncelikle teşekkür ederiz bizimle bu indirimi paylaştığın için.[/H4] Ne yazık ki insanları kandırmak adına önce 500 TL kupon tanımlayıp şirin gözüküyorlar, ardından da hali hazırda 1.379 TL’ye satılan ürünü bir anda...
  8. M

🔥İndirim Baseus Airpow Lite Power 10.000mAh 15W Powerbank-Siyah 399 TL , İKİ RENK MEVCUT

Anker 10000 mAh PowerBank 12W - 2 Port Dijital Ekranlı - Taşınabilir Şarj Cihazı Anker de 399 TL son olarak hangisini önerirsiniz tabi ki bu 12W, 3W fark bulunmakta.
  9. M

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥64 GB USB BELLEK🔥🔥🔥99TL🔥KARGO BEDAVA

Merhaba, öncelikle @rayli82 adlı arkadaşa bizi bu kampanyadan haberdar ettiği için teşekkür ederim. Ürün bu sabah elime ulaştı, kocaman bir kutu ile kargolanarak gelmiş ilk başta kutuyu görünce şaşırdım, başka bir şey mi var içinde acaba dedim, kutuyu elime alınca ağırlığından doğru kargo...
Geri