mobmismobis isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim Baseus Bowie D05 Kablosuz Kulaküstü Kulaklık 499TL

Hepsi çok iyi fiyat kulak üstü kulaklıkta anc yazıyor fakat anc yok onu bilerek alın. Geri kalanları da buraya atıyorum bakarsınız. https://www.idefix.com/baseus-bowie-d05-anc-kablosuz-kulaklik-bluetooth-53-gri-p-3423368...
  2. M

🔥İndirim (YENİ) Ulugames Howl 75 Manyetik Switch Klavye 2299TL

Ups o yüzden bilgi yok bi anda geliyor elime ulaştı hala yolda yazıyor mesela hazırlanıyor yazarken yoldaymış aslında
  3. M

🔥İndirim Thermaltake H390 650 W 80+ Bronze 4 RGB Fanlı Oyuncu Bilgisayar Kasası 3.541TL

Bende var kalitesi ayrı istediğin gibi parçaları sök çıkar temizle
  4. M

❌İndirim Bitti! Bitti

Söyledikleri tek şey bozom dostrobotor oldogomoz hocbor markanın ürününün jelatinli açılmış dahi olsa alamıyoruz hijyen falan diyorlar bi de yarılırsın kendi ürünlerini alıyorlarmış ama ona gelince niye hijyen yok :) iade bile istemedim klavyeyi verip kulaklık alacağım dedim kutu içeriği full dü...
  5. M

❌İndirim Bitti! Asus a31 plus son 5 stok. 4468,32TL

[H3 id='THERMALTAKE+H390+TG+650W+80PLUS+BRONZE+ARGB+4x120mm+FANLI+MidT+ATX+SYAH+OYUNCU+KASASI']THERMALTAKE H390 TG 650W 80PLUS BRONZE ARGB 4x120mm FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI [/H3] var bende buna geçmeye değer mi _?
  6. M

🔥İndirim GANK İNDİRİMLERİ 250tl tekrardan)

glorious model 0 kullanıyordum ondaki rahatlığı hiçbir mouse dan alamadım ama şükür yani bu da okey
  7. M

🔥İndirim GANK İNDİRİMLERİ 250tl tekrardan)

Arkadaşlar geçen haftalarda Machenikel7 air almıştım 1250 liraya aldım diye sevinmiştim şuan GANKSENİNLE kodunu kullanarak Machenike l8 air 1250 liraya düşüyor https://gank.com.tr/gank-seninle
  8. M

bu arada evet dediğiniz gibi fakat bu keycapslerle kaliteli hissettiren sadece Akko Monsgeek M1 V5-sp Via Black Gradiant kullandım geri kalanlar hep böyleydi o klavye de harbi klavyeydi ama 2 kilo falandı bu klavyenin de içindeki plaka metal hissettiriyor ağırlığını ama üst plakayı böyle...
  9. M

Doğrudur o olabilir bilmiyorum
  10. M

Mad 68 le aynı gibi bunun sesi,%75 olması çekti zaten rengi ayrı güzel yazılım bununki gerçekten çok daha iyi bak emin olabilirsin. Kablo ikisinde de aynı diyebiliriz keycapsler onunkiler daha güzeldi daha kaliteli hissettiriyordu bu da güzel ama o çok premium hissettiriyordu. O da gayet güzel...
  11. M

direkt klavyeyi yazarsan çıkar dostum
  12. M

yok hayır aynısı hatta benim çektiğim videoda farklı çıkıyor orijinali sitesindeki sesi güvenebilirsin
  13. M

YouTube a bi video atıyorum orda var bakabilirsin buraya video yükleyemiyorum sadece fotoğraf oluyor. Pardon sesi kendi sitesinde de varmış bu arada
Geri