mö10 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım Whatsapp da İlginç sayılar

Arkadaşlar iyi akşamlar. 2 çocuğum var son 1 haftadır Whatsappa her girdiğimde ekranda böyle vir kum saati çıkıyor. Üstüne tıkladığımda bazı sayılar çıkıyor. Neden olabilir? Acaba çocuklarım saçma şeyler yğkleyip de ondan mı oldu bilmiyorum. Uygulamalrda hiçbirşey yok gözden kaçırdığım bişry...
  2. M

EasyCep'ten iphone 6s plus almak istiyorum

teşekkür ederim dikkat edeceğim
  3. M

yavaşlatma mı xD ilk defa duyuyorum
  4. M

niye ki
  5. M

dostum xiaomi değil daha önce de general mobile deneyimim olmuştu iki telefon da 3. senesinde direkt olarak çöp oldu. telefoncular 50 tl ye bile almıyor artık. direkt anakart kaynaklı sorunlar. bende o yüzden iphone almak istiyorum. dk başı kasan android almaktan iyidir diye düşünüyorum...
  6. M

ios 15 ile rahat 4-5 sene uygulamaları kullanamayacak mıyım?
  7. M

2 seneye Allah kerim işim elimde olur zaten. son modeline geçerim inşallah :D
  8. M

sorun olmaz bence ios bu sonuçta 2 sene kullanırım büyük ihtimalle.
  9. M

güncelleme desteği kesilince ne olacak ki. şu an çoğu android telefon güncelleme almıyor zaten 1630084529 oyun hiç oynamam zaten en fazla bankacılık ve sosyal medya. zaten bu telefona da ios 15 gelecek en son. sonra kesilecekmiş.
  10. M

dostum 6s PLUS alacağım bataryası daha fazla :D
  11. M

Windows 11 Full Sürüme Geçiş

sıfır kurulum ile geçersin bence
  12. M

neden 7 alayım ki ekranı küçük bataryası düşük kulaklık girişi yok 1630081789 ayrıca 64gb versiyonu yok 32 gb de yetmez 128 almam lazım 3000 tl o da
  13. M

dostum ikinci elleri de 2200 civarında ve genellikle darbeleri oluyor sonuçta 5 yıllık cihaz. temiz durması imkansız. o yüzden ikinci el almak istemiyorum. 1630080853 3000 liraya kadar maalesef çıkamıyorum
  14. M

EasyCep'ten iphone 6s plus almak istiyorum. 2500 lira gibi bir fiyatı var. Çok büyük iphone merakı oluştu son zamanda. Son kullandığım Xiaomi telefon 3. senesinde anakart arızası verip çöp oldu. hiçbir yerde tamir edilemedi. O yüzden androidden iyice soğudum. 2 sene sonra mezun olacağım...
  15. M

Yenilenmiş iphone 7 alınır mı?

https://easycep.com/yenilenmis/apple-iphone-7-128-gb-jet-black-easycep-31012020/ Bu telefonu almak istiyorum şöyle 3-4 sene götürse yeterli. 3000 liraya değer mi? Bir de güncelleme muhabbetleri dönüyormuş şimdi alırsam 4 sene sonra sıkıntı çıkarır mı? Bir de en önemlisi 3-4 sene sonra tekrar bu...
Geri