Arkadaşlar iyi akşamlar. 2 çocuğum var son 1 haftadır Whatsappa her girdiğimde ekranda böyle vir kum saati çıkıyor. Üstüne tıkladığımda bazı sayılar çıkıyor. Neden olabilir?
Acaba çocuklarım saçma şeyler yğkleyip de ondan mı oldu bilmiyorum. Uygulamalrda hiçbirşey yok gözden kaçırdığım bişry...
dostum xiaomi değil daha önce de general mobile deneyimim olmuştu iki telefon da 3. senesinde direkt olarak çöp oldu. telefoncular 50 tl ye bile almıyor artık. direkt anakart kaynaklı sorunlar. bende o yüzden iphone almak istiyorum. dk başı kasan android almaktan iyidir diye düşünüyorum...
güncelleme desteği kesilince ne olacak ki. şu an çoğu android telefon güncelleme almıyor zaten
1630084529
oyun hiç oynamam zaten en fazla bankacılık ve sosyal medya. zaten bu telefona da ios 15 gelecek en son. sonra kesilecekmiş.
dostum ikinci elleri de 2200 civarında ve genellikle darbeleri oluyor sonuçta 5 yıllık cihaz. temiz durması imkansız. o yüzden ikinci el almak istemiyorum.
1630080853
3000 liraya kadar maalesef çıkamıyorum
EasyCep'ten iphone 6s plus almak istiyorum. 2500 lira gibi bir fiyatı var. Çok büyük iphone merakı oluştu son zamanda. Son kullandığım Xiaomi telefon 3. senesinde anakart arızası verip çöp oldu. hiçbir yerde tamir edilemedi. O yüzden androidden iyice soğudum. 2 sene sonra mezun olacağım...
https://easycep.com/yenilenmis/apple-iphone-7-128-gb-jet-black-easycep-31012020/
Bu telefonu almak istiyorum şöyle 3-4 sene götürse yeterli. 3000 liraya değer mi? Bir de güncelleme muhabbetleri dönüyormuş şimdi alırsam 4 sene sonra sıkıntı çıkarır mı?
Bir de en önemlisi 3-4 sene sonra tekrar bu...