Dinlemeyip yürüyüp yol alabilirsin agrasif kişiye böyle cevap kusura bakma.
1675978401
3 tane rehber yaptım açmadılar, 2 tane haber videosu yaptım açmadılar. Rehbere 1-2 saat uğraşmıştım açmasan bile konumu silme kopyalayayım yani. Kuralları severim ama hiç birsebebi yokken açmamak aşırı saçma.
Güzel fiyat hocam antalyada yaşıyorum burada 3500-4900 arası satıyorlar. Birisi 10.000 yazmış neden diye baktım kutusu açılmadı daha yazmış açıklamaya. 3800 gayet güzel fiyat.
Geçen durumumda technopatte durumda bıraktığımı yazdım ve bu forumda sevmediğimi belirttiğim bir konu açtım. Şu an 2 kere konu açmayı denedim 1 saat arayla. 2 konuda hiç bir uyarı verilmeden kapandı. Gerçekten azıcık soğumuştum iyice soğudum.
3000-4000TL bütçem var ancak ps4 çok eski geliyor. Sizce PS4 mü yoksa Xbox one s mi alayım. TLOU ve Forza Horizon oynamak istiyorum biliyorum ikisi ayrı konsollarda o nedenle Fortnite ve gamepass için xbox one s alınır mı sizce?
Bana yazım kuralları güzel geliyordu. Hatta seviyordum bu olayı baya ancak saatlerce uğraştığım makale konusunu açmayınca "ne alaka" dedim kendi kendime.
Selamlar mesaj sayımdan anlaşılacağı üzere bu forumda yeniyim. Uzun zaman technopat adlı forumda takıldım ancak artık bir kaç sebepten dolayı bırakma kararı aldım. Technopatte orijinali satılmayan oyun için rehber hazırladım ancak konu kilitlendi açılmadı. Oyunun orijinali satışta değil o...