8 yılın ardından yeni bir laptop almak için eski laptopu elden çıkardım. Piyasayı araştırdığımda beni okulda ve evde en az 6 sene götürebilecek 35 bin TL bandında çok da fazla iyi laptop bulamadım. Beğendiğim laptoplar HP Victus 16 (2023), Asus TUF A15 (2023) ve Monster Tulpar T5 V23.1 . Ancak...
xbox'tan baktığımda "bu oyun harika oynanabilir" diyor, oyunu açmaya çalışıyorum 5 dakika yükleniyor sonra bir anda siyah bir ekran gelipr kapanıyor. yardımcı olabilecek bir yiğit var mı?
tabi ki riser da kullanabilirsiniz eğer pcie portunuzun versiyonuna uygun bir soketi varsa. ayrıca bence 1660 ti ile sorunsuz kullanabilirsiniz bilgisayarınızı. ben i7-3630qm'yi RTX 2060 ile sorunsuz kullandıysam siz de sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.
1) bilgisayarınızda dediğiniz gibi thunderbolt girişi yok. olsa usb c portunun yanında yıldırım simgesi olurdu.
2) wifi kartını söküp takabilirsiniz, eğer fazladan pcie soketi varsa oradan da yapabilirsiniz. pcie soketinizin versiyonuna bağlı olarak bant genişliği değişebilir yani performansınız...
hocam gerek kalmadı sorunu çözdüm
1684054274
evet mecburen öyle yapmam gerekiyor ayrica sorunu cozdum ilginiz icin teşekkürler
1684054316
uyumlu olan sürücüyü bulana kadar sürücü indirdim. 2021 Ekim güncellemesini indirince çalıştı.
ünlem olayını düzelttim ve kart sorunsuz olarak çalışıyor olarak görünüyor.
ancak FurMark'a girince RTX gözükmüyor. yani ekran kartını kullanamıyorum, nasıl çözerim?
dostum fotoğraflardaki bilgisayar bu devirde alınmaz. 9500 liraya toplama masaüstü bilgisayar yapabilirsin veya daha iyi dizüstü bilgisayarlar alabilirsin.
arkadaşlar merhaba. i7-3630QM işlemcili Samsung dizüstü bilgisayarıma eGPU işlemini yaptım. başarılı bir şekilde RTX 2060'ı bağladım fakat aygıt yöneticisinden özelliklerine baktığım zaman "hata kodu 43" uyarısını alıyorum.
ayrıca fotoğrafta da olduğu üzere çalışmadığını belli etmek için...