molla isimli üyenin son içerikleri

1. M

Kablosuz cihaz sorunu

Arkadaşlar, kablosuz mouse, klavye, gamepad gibi cihazları bilgisayarıma bağladığım zaman stabil çalışmıyorlar. Örneğin, klavyeyi kullanırken bir şey yazarken bir harfi beş-on kez arka arkaya basmaya başlıyor veya yazarken dört-beş saniye geç yazmaya başlıyor. Aynı şekilde mouse, özellikle...
  2. M

Kablosuz cihazların Bağlantı kopması

Benim kulaklık, klavye ve mouse kablosuz. Wireless gamepad (oyun kolu) Bluetooth üzerinden çalışıyor. Bilgisayarın anakartında Wi-Fi ve Bluetooth yok, bu yüzden USB alıcılar kullanıyorum. Sorun şu: Sürekli olarak sırayla bu cihazların bağlantıları milisaniyelik de olsa kopuyor. Kulaklık sesi...
  3. M

Suberbox hattım başka bir modemde çalışır mı?

Arkadaşlar, 2 yıldır Superbox kullanıcısıyım Modemim çok eskidi. Şimdi yeni modem alınca Turkcell, aylık 400 TL modem ücreti faturaya yansıtıyor. Ben farklı bir Superbox modemi alsam, bu modeme kendi Superbox hattımı taksam çalışıyor mu? Konu hakkında bilgisi olan var mı?
  4. M

dragons dogma2 fsr açılmıyor

arkadaşlar dragons dogma 2 de neden fsr açamıyorum sizce ekran kartım rx 6700 xt
  5. M

Brave cpu tüketme sorunu

sorun ram değil işlemci tüketimi
  6. M

Brave cpu tüketme sorunu

koyu mod var 1712686531 şöyle 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum youtubeden video ac yarım saat tam ekran izle ve görev yöneticisinden kontrol et sende 1712688748 bu normal mi ?
  7. M

Brave cpu tüketme sorunu

ciddi anlamda bu çok anormal degilmi 1 buçuk gb ram tüketiyor
  8. M

Brave cpu tüketme sorunu

9. M

Kerbal space program türkçe yama

Kerbal space program bu oyun için güncel bir Türkçe yama öneriniz var mı ya da herhangi bir çalışan yama?
  10. M

6700 xt sistem donma kasma

i5 12500 işlemci ramlar evet max hz de
  11. M

ekran kartı için mi ?
  12. M

hangilerini ?
  13. M

TAMAMI GÜNCEL
  14. M

Oyunlara girince ilk başta ekran yanıp sönmeye başladı. Sonra 1 gün sonra oyunu açınca lobide daha masaüstüne geldiğimde ekran mili saniyelik takılıyor donuyor. Mesela YouTube'dan video açınça video kasıyor donuyor ama bunlar mili saniyelik art arda tekrar ediyor. Bunu sadece oyun açınca...
Geri