momepeus isimli üyenin son içerikleri

1. momepeus

İki̇ Farkli Ci̇haz, İki̇ Farklı İnternet Hızı (kablonet)

modemi sıfırlamak bi çözüm olabilir çünkü telefonu dün aldım :D
  2. momepeus

hayır, hiçbir şey bağlı değil
  3. momepeus

Arkadaşlar yaklaşık 1 metre uzaklığımda ve aramda hiçbir şey bulunmayan modeme internete laptopumdan bağlanırken 48-49 mpbsleri görürken aynı şartlardaki telefonumdan(iphone 11) bağlanırken 1-2 mpsleri zor görüyorum. Bunun sebebi nedir bilen var mı?
  4. momepeus

EKRAN KORUYU (IPHONE 11 İÇİN) LENSUN?

Telefonuma ekran koruyucusu almak istiyorum. Instagramda Lensun adında nano kaplama yaptığını söyleyen bir marka iler karşılaştım. Siz ne önerirsiniz?
  5. momepeus

internetten uygun fiyatlı güvenilir nereden forma alabilirim

laciver benzema forması almak istiyorum. uygun fşyatlı güvenilir bir yer arıyorum. ayrıca di maria - benzema - cr7li yakalı beyaz formayı da alabileceğim yer söylerseniz çok sevinirim
  6. momepeus

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı kim alır

bjkliyim fener alır gibi geliyor tabii derbilerin ne olacağı belli olmaz da bjk kazanamaz
  7. momepeus

300 400 tl arası Bluetooth kulaklık önerisi

yok ankaradayım
  8. momepeus

300 400 tl arası Bluetooth kulaklık önerisi

aga tcl s600ü iki hafta önce aldım hiç kullanmadım aldığım fiyata sana bırakarım hesabımdan bak istersen bi ilana
  9. momepeus

Hepsiburada İade Sorunu

175i aradım durumu anlattım. Hijyen durumunda koşulsuz şartsız iade kapsamından çıkar dedi.
  10. momepeus

Hepsiburada İade Sorunu

Hepsiburadadan aldığım kulaklığı iade etmek istedim ama onaylanmadı. Yasal olarak 14 gün boyunca şartsız iade hakkımız yok mu?
Geri