Siz ilk mesajı yazdığınızda güç moduna aldım ancak değişen bir şey olmadı. Öncesinde de dengeli modda kullanıyordum bu sorunu yeni yaşamaya başladım
1758830822
Hayır orada da herhangi bir uyarı yok
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı henüz 4 ay önce aldım başlarda bir sorunum yoktu ama kısa bir süre önce problem yaşamaya başladım.
Bilgisayarı açıyorum yaklaşık 20 dakika işlemci çekirdek hızı 0,55 GHz'yi geçmiyor ve yaklaşık yüzde 80 yüklerde çalışıyor. Ben bu 20 dakika boyunca hiçbir işlem...
Arkadaşlar bilgisayarı toplattım biraz önce. Toplayan arkadaş niye böyle parçalar aldın birbiriyle çok uyumsuz kasa desen çöp zaten kims seçti bunları vs gibi yorumlar yaptı hevesimi kırdı biraz. Uyumsuz olan bir durum mu var parçalar arasında yorumunuz nedir
Merhaba arkadaşlar. Yeni parçalar satın aldım montajlamam gerekiyor ancak hangi kablo nereye giriyor hiçbir fikrim yok. Kasanın fanlarını bağlayacağım yeri bulamadım. Üç kabloyu birbirine bağlamamı sonra boşta kalan soketi anakarta takmamı yazmışlar ancak üç soketi birbirine takınca boşta soket...
Merhaba arkadaşlar, son parçalarımın gelmesiyle bilgisayarımı toplamış olacağım fakat internet konusunda yardıma ihtiyacım var. Evde Kablonet kullanmaktayız modem farklı bir odada ve benim odama internet getirmem gerekiyor, LAN kablosu çekmek istemiyorumya duvar delmem gerekicek ya da ortada...
Bu markanın anakartlarını gördüm ancak aşina değilim. Bios güncellemelerine vs dikkat etmek gerekiyormuş o yönden bir sorun yaşar mıyım
1743278343
Hocam bu anakart ile B650M K arasında fark nedir gördüğüm kadarıyla K kodlu olanda m2 soğutucusu var ve fiyatları aynı. Fark nedir aralarında...
Arkadaşlar merhaba herkese. Hayatımda ilk kez bilgisayar alıyorum daha önce hep mac kullandığım için donanımlar hakkında hiçbir bilgim yok. Bir süredir araştırıyorum, araştırmalarımla anlayabildiğim kadarıyla kendime Rx 7800 XT Nitro+, Lenovo 2K monitör ve Peerless Assasin soğutucu aldım ancak...