Merhaba su an almanyadayım ve bir laptop alacağım bütçem tam 900 Euro daha yukarısı değil.
https://www.notebooksbilliger.de/notebooks?box_433_1_min=650&box_433_1_max=900&box_433_1_slid=1&box_433_1=slider&box_77428_1%5B%5D=6176889
Tax free (vergi iadesi) ile alacağım site yukarıda filtereler...
Soru direkt olarak başlıkta.
Kutu ve kutu içeriği ile beraber alacağım anlaştığımız fiyat 1800tl çalışmasında vs bir sorun yokmuş sadece dıştan bir kaç yıpranma belirtisi varmış.
Şu an almanyadayım ve ebay üzerinden ikinci el kulaklıklara bakıyorum ve fiyatları gayet uygun geldi.
Türkiyeye kıyasla 2.el ürünlerde bile 2 kat fiyat farkı oluyor.
Hazır gelmişken bir kulaklık alıp kullanmak istiyorum çünkü 1-2 ay içerisinde türkiyeye döneceğim
Steelseries, corsair tarzı...
Laptop idepad 510 80sv modeli i7 mobil islemcisi vs var
ancak vereceğim linkte ki ekran kartı değerleri aşırı berbat ve normalde lol vs iyi sekilde oynatması gerekirken oynatamıyor 4GB 940MX ekran kartı var sitenin yanlış gösterme durumu var mı ve ya güncelleme ile geçebilir mi bu sorun ...
var ama öyle de olmuyor denedim onu
1694426136
virüs mü bulaştı ne olduysa artık 2020den kalan dosyalar falan var içinde manuel olarak girine 30-40gblık bölümü sildim ancak temiz formatlayamıyorum diski zaten sorunlu bir disk önce ki konuma bakarsanız
SSDye format atmak istiyorum 70gb boş yer görünüyor biçimlendirdiğim zaman biçimlendirme tamamlandı diyor ancak hiçbir veri gitmiyor
windowsta sürücü hatalarının onarılması için yeniden başlat diyor ancak bir düzelme olmuyor alternatif sadece tek bir diski formatlayabileceğim bir program var mı...
hızında sorun yok hem programda hemde gerçekten bir ssd gibi çalışıyor sector hatası var mı yok mu hangi programdan bakmalıyım
1694422240
hızı şimdi ölçtüm 550/500 karşılıyor özelliğini
merhaba ssde göründüğü gibi disk sağlığı çok düşük ama çalışmasında vs bir problem yok neden böyle gösteriyor gerçekten bozulmuş olabilir mi ? yazılan veri de bozacak kadar değil
hocam almışken iyisi neyse onu alayım zaten dandik bi psu üzerinde calısıyor hepsi almışken iyisi olsun Thermaltake eder mi 1100 tl ona göre alıyım arkadaştan