Böyle saçma bir şey mi var ? Sen ürünü başkasına yolla adam çalıştırsın sonra iade etsin, sen de bu ürünü 0 diye sat :D Ya adam akıllı 2. el diyip satıcaksın o ürünü ya da hiç satmayacaksın. Ki konuyu açan arkadaş da sizi öncesinde arayıp sormuş 0 mı diye, siz de 0 demişsiniz. Hangi hakla hala...
Arkadaşlar sakin olun bence :D Migrosun paranın üstüne yatıcağını düşünmüyorum. İptal etmişse gerçekten adamlar paraları da geri verir çok bekletmeden.
Elektronik ve Haberleşme mühendisiyim ve mesleğimi yapmıyorum, ben de bi hevesle girmiştim bölüme fakat işler hayal ettiğimiz gibi gitmiyor. Çok iyi arge firmalarında en son maaşlar 9-10k civarındaydı. Yani deli gibi kafa yoruyorsun ve aldığın maaş o kadar. Ben mühendis olarak tıp okumanı daha...
Kasanın hava akımıyla alakalı olabilir. Karta ekstra bir ayar falan yapmadım taktığımdan beri aynı şekilde kullanıyorum. Forumda amd kartlardan anlayanlar sorununa daha rahat çözüm bulabilir ben pek fazla anlamıyorum.
Sapphire pulse rx6600 kullanıyorum kendi sistemimde, büyük ihtimal asusun sıcaklık değerleri daha iyidir. Kart sıcaklığı yükte 70-75 derece arası gidip geliyor. Aradaki 400 lira fark değer mi alıcak kişi bilir.