Monesta isimli üyenin son içerikleri

1. M

❌İndirim Bitti! 🔥Nike Air Jordan 1 1279 TL!!

sipariş onay maili geldi şimdi arkadaşlar kontrol edin isterseniz.
  2. M

Öneri Trendyol Kullanılmış Ekran Kartı Satışı !!!(Çözüldü)

bence konu kilitlenebilir sorun çözüldü herhalde
  3. M

yav ne farkeder kardeşim ? adresi de verseydi tam olsaydı. Tehdit ediyor adam resmen
  4. M

ss'ler elimizde mevcut, satıyıcı da trendyola şikayet ettik kişisel bilgileri paylaştığı için.
  5. M

siz de mi sipariş vermiştiniz bu satıcıdan ?
  6. M

Sen karşındakileri çocuk mu sanıyorsun burada isim veriyorsun ? Böyle insanları mı korkutucan sen :D
  7. M

Böyle saçma bir şey mi var ? Sen ürünü başkasına yolla adam çalıştırsın sonra iade etsin, sen de bu ürünü 0 diye sat :D Ya adam akıllı 2. el diyip satıcaksın o ürünü ya da hiç satmayacaksın. Ki konuyu açan arkadaş da sizi öncesinde arayıp sormuş 0 mı diye, siz de 0 demişsiniz. Hangi hakla hala...
  8. M

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

şimdi baktım benimki de duruyor, iptal olmamış
  9. M

dostum teslimat gününü falan nerden seçiyoruz, bana böyle bir şey sormadı alırken
  10. M

Arkadaşlar sakin olun bence :D Migrosun paranın üstüne yatıcağını düşünmüyorum. İptal etmişse gerçekten adamlar paraları da geri verir çok bekletmeden.
  11. M

sitede sıkıntı var düzelir herhalde aşırı yoğun
  12. M

Ben de aldım hemen, bende de ilk başta siparişlerimde gözükmüyordu şimdi geldi. Sitede aşırı yoğunluk var ilk defa böyle görüyorum :D
  13. M

Mühendislikler iş imkanları

Elektronik ve Haberleşme mühendisiyim ve mesleğimi yapmıyorum, ben de bi hevesle girmiştim bölüme fakat işler hayal ettiğimiz gibi gitmiyor. Çok iyi arge firmalarında en son maaşlar 9-10k civarındaydı. Yani deli gibi kafa yoruyorsun ve aldığın maaş o kadar. Ben mühendis olarak tıp okumanı daha...
  14. M

Asus Dual RX6600 8GB [6.199 ₺]

Kasanın hava akımıyla alakalı olabilir. Karta ekstra bir ayar falan yapmadım taktığımdan beri aynı şekilde kullanıyorum. Forumda amd kartlardan anlayanlar sorununa daha rahat çözüm bulabilir ben pek fazla anlamıyorum.
  15. M

Asus Dual RX6600 8GB [6.199 ₺]

Sapphire pulse rx6600 kullanıyorum kendi sistemimde, büyük ihtimal asusun sıcaklık değerleri daha iyidir. Kart sıcaklığı yükte 70-75 derece arası gidip geliyor. Aradaki 400 lira fark değer mi alıcak kişi bilir.
Geri