Teşekkür ederim hocam içimi rahatlattınız. O zaman 16 Rame takviyesini yapıyorum yarın yolumuza bakıyoruz. İyi dilekleriniz için de teşekkür ederim hepimiz için inşallah.
Hocam değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim az önce 9600x i sisteme montajladım. Aldığım ram gelince çalıştıracağım ancak size son olarak bir soru sorayım CL 46 5600MHz ram aldım Cruical marka CL değerinin kötü olduğunu biliyorum ürün henüz kargoda sizce iade etmeli miyim? Daha düşük CL...
Peki sizce neden 9700x + ram mantıklı değil ayrıca önceki yoruma istinaden CL 46 ramleri iade etmem gerekecek kadar fark yaratır mı çünkü kaliteli bir markanın rami
Seçmiş olduğum anakartın 9700x i besleyebileceğinden eminsek direkt ram + işlemci yapmak bence de mantıklı işlemcinin tdp değerleri aynı ama emin olamadım
Hocam forumda yeniyim kimi etiketleyeyim bilemedim :D
1765448174
Performans anlamında daha iyi mi olur sizce? 2k da oyun performansı olarak 9600x ve 9700x benzer sanırım öyle mi? Ayrıca anakart olarak güzel bir seçim mi fiyatına göre sizce?
1080P Monitör
RTX 5070
750W Corsair CX750 80+ Bronze
Asus Prime B650M-R 7200MHz
1x16GB Cruical CL46 5600MHz Ram
Dostlar merhaba,
Sistemim için mantıklı fiyat performans odaklı bir tavsiyeye ihtiyacım var.
Şimdi kalan son bütçem ile 2k monitör + 1 tane daha aynı ramden almak mı
Yoksa 9700X...
Tamamdır kral. Söylediklerini uygulayacağım. Bir süredir acaba AM5 e geçip aynı monitörle devam mı etsem yoksa 2k da 5600 ü düzgün bir rehberle bir miktar OC ile mi kullansam onu düşünüyorum. Aynı zamanda bahsettiğin gibi 16 G ram mevcut en kısa zamanda bunu 32 yapmayı düşünüyordum.