Monk jade isimli üyenin son içerikleri

1. M

Intel Arc b580 uyumlu sistem toplama tavsiyesi

Aslında ben 12Gb bellekli ekran kartlı sistem arıyordum sonra intel ekran kartı çıkardığını gördüm ve Baya güzel duruyor videolarda. İlla 60 k olacak diye bir şey yok. Ben 20-30 k arası çıkmaz diye düşündüm. Tavsiyeniz varsa açığım ama ben mini kasa olan bir minimal birleyler arıyorum açıkçası
  2. M

Yani kart çok hoşuma gitti. Ben biraz prestijli sade güzel bir sistem istiyorum. Diğer paraçalarada yüklenilebilir. Pek anlamıyorum zaten anlasam Burda işim ne xd
  3. M

Yarın intel arc b580 çıkıyormuş. Bende uzun süredir sistem toplamak istiyordum. 2k monitör için bu kartın takılı olduğu bir sistem öneriniz var mı ?
  4. M

Küçük kasa bilgisayar toplama

Yer kaplamayan küçük kasada bilgisayar toplamayı planlıyorum. Bilgisayarın özellikleri kadar görüntüsüde önemli. Cozy bir oda düşünün. Daha çok buna göre bil bilgisayar istiyorum. Bütçeye monitör, klavye ve mouse dahil. Rgb olmasada olur. 4060 sistem yeterli benim için. Battle royale falan...
  5. M

TABLET SATIN ALIM ÖNERİSİ

Ben bunu görmemişim aynı fiyata fe+ olana bakıyordum
  6. M

GeForce now ile güzel performans

Huawei d14 12. Nesil İ5 1240P laptop kullanıyorum. Daha önce diablo 4 oynamayı denemiştim gerçekten berbattı ama artık hearthstone oynuyorum denedim ve çok güzel ve akıcı bir performans aldım. 60hz monitör. Oyunu PC ye indirip normal de denedim ama donmalar takılmalar oldu. Şuan haftalık premium...
  7. M

Android 15 bin tl'ye kadar Android/Samsung telefon önerisi

Samsung Galaxy A35 128 GB 8 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili) Siyah https://app.hb.biz/DdtJ3C4nB7VR Üretim yılı 2024 olarak biliyorum. Yeğenim için sipariş ettik sana da tavsiye ederim.
  8. M

TABLET SATIN ALIM ÖNERİSİ

Merhaba. Şuan elimde iPad air M2 işlemcili tablet var. 3 gün önce satın aldım. Bu tablette hearthstone oynuyorum. Sanırım büyük hataya düştüm çünkü bu tablet daha çok yazar çizer ve beyaz yakaya hitap ediyor. Hs tracker isimli uygulamayı yükleyemiyorum. Bunun yerine satma kararı aldım. Bana...
Geri