Şuanda düşündüğüm kartlar Beyaz white modelleri hepsi
Rtx 5070 ti 55k
Rtx 5070 38k
Rtx 4080 süper 48k
Rtx 4080 43k
Rx 9070 xt 35k
Hedefim aaa oyunları 4k ultra ayarlarda dlss/fsr kalite modunda yüksek fps ler almak ve hiçbir sıkıntı çekmemek vram tıkanıklığı cart curt sizce yıl başından önce...
Dlss ve fg tabii ki kullanicam ben istiyorum işte 60 serisi çıkip ve fiyatlari bi tik daha düzelene kadar 4k yüksek dlss fg ile idarelik olsun istiyorum
Yılbaşından sonra hangi pc parçalarına en çok zam gelir onu alım şimdi yılbaşından sonra kalan parçaları almayı düşünüyorum öncelikle o zaman ztn haliyle ram ve ekran kartı alsam daha iyi olcak çünkü bellek krizi başta yıl başından sonra da devasa zamlar beklenir başta ekran kartı ve ram olarak...
Merhaba Arkadaşlar Alacağim sistem böyle
2x16gb Ram 6000mhz cl30
Ryzen 5 7500f
B850 anakart fln
Genellikle ağırlıklı olarak the last of us part 1 ve part 2 oynicam 4k yüksek dlss kalite/dengeli modlarda 1-2 yıl götürür mü o zaman bütçem daha iyi olur hem işlemciyi hem ekran kartını yükseltmiş...
Çok güçlü bir sıvı soğutma alicam ztn ilk etapta ryzen 5 7500f alıp overclock yapıp sonradan ryzen 7 7800x3D veya ryzen 7 9800x3D almayi düşünüyorum sence iyi bir karar olur mu
Profilden anladığım kadarıyla tlou fanisin benimde en çok ve en ağırlıklı oynayacağim oyun bu olacaktır 4k ultra ayarlardw oynicam rx 9070 xt fsr + fg ile çok iyi fps ler alacağımı biliyorum ama driver ve oyunun ortasında sürekli cökmelerden dolayı endiseliyim duyduğum kadarıyla böyle diyorlardi...
Merhaba arkadaşlar aynı fiyata Rx 9070 xt ve 5070 buldum ikiside hem dış görünüş hemde soğutma olarak iyiler 4k yüksek/ultra ayarlarda dlss + fg kullanıp oynayacağım yayın ve çoklu görevler yapcam sizce hangisi daha mantıklı amd de driver konusunda endişeliyim 5070 te 12gb vram olmasından dolayı...
Arkadaşlar 2k 32:9 oraninda monitörüm var 3440×1440p ultrada the last of us part 1 ve part 2 rdr genshin minecraft valo cs ve daha nice oyunlar oynicam + çoklu görevler yayın youtube tiktok kick discord hepsini aynı anda yapcam 64gb ram ve ryzen 9 9955hx3D li bir laptop arıyorum ama şuan 5070 ti...
Hem çalıştım hem okuyorum kira veya fatura derdim yok aile evi gibisi yok ondan birikim yapmak kolay :D
1766331123
5080/5090 laptoplarin sence ömrü ne kadardır 70 yada 80 serisi çıkana kadar götürür mü
Keske benim masaüstü dizme imkanım olsa ama maalesef işte yer varda sabit olamıyorum bazen birde pc aldiktan 1-1.5 yıl sonrada üniye geçicem masaüstünün anlamı kalmaz
Bu arada laptoptaki test laptopun kendi ekranından yapılmış ben laptopu tamamen kapatıp tv/monitöre bağlarsam 1 tık daha iyi fps alabilir miyim chapgt sordum olabilir diyordu da hemen hemen 5070 ti ye denk olurdu eğer öyle olursa