Arkadaşlar 2k 32:9 oraninda monitörüm var 3440×1440p ultrada the last of us part 1 ve part 2 rdr genshin minecraft valo cs ve daha nice oyunlar oynicam + çoklu görevler yayın youtube tiktok kick discord hepsini aynı anda yapcam 64gb ram ve ryzen 9 9955hx3D li bir laptop arıyorum ama şuan 5070 ti...
Hem çalıştım hem okuyorum kira veya fatura derdim yok aile evi gibisi yok ondan birikim yapmak kolay :D
1766331123
5080/5090 laptoplarin sence ömrü ne kadardır 70 yada 80 serisi çıkana kadar götürür mü
Keske benim masaüstü dizme imkanım olsa ama maalesef işte yer varda sabit olamıyorum bazen birde pc aldiktan 1-1.5 yıl sonrada üniye geçicem masaüstünün anlamı kalmaz
Bu arada laptoptaki test laptopun kendi ekranından yapılmış ben laptopu tamamen kapatıp tv/monitöre bağlarsam 1 tık daha iyi fps alabilir miyim chapgt sordum olabilir diyordu da hemen hemen 5070 ti ye denk olurdu eğer öyle olursa
Knk bunu bende biliyorum ama sabit değilim ve sabit olunca 4k tv ye bağlicam ara sıra ondan beni bir kaç yıl üzmeyecek laptop lazım bende en güçlüsünü alcam ama sadece merak ettim 4k performansi hangi masaüstü karta denk diye
5070 ti bütçe zorlayabilirim ama bu sefer 21:9 oranında 2k oled monitör alabilirim 4k ya bütçe yetmeyebilir peki samsung dışında hangi markayı önerirsiniz 2k 21:9 oranında oled monitör olarak?
Merhaba Arkadaşlar oled monitör arıyorum büyük ekran seviyorum ve hikayeli oyunlar oynicam konsolda bağlayabilirim film/dizi de izleyebilirim fps oyunlarıda oynayabilirim kısaca herşeyi yapcam iki tane samsung oled monitör buldum linkini bırakıyorum kararsız kaldım hangisi daha mantıklı olur
4k...
Biliyorum bilgim var laptopla masaüstü ekran kartları aynı güçte olamaz ztn orası kesin fps konusunda derdim yok dlss mfg ile arayı kapatırım tek endişem motor gibi ses çıkarmasın premium hissettirsin vram tıkanmasın istiyorum o zaman bu dediklerini göze aldığımda 5080 asus rogtan şaşmamam...