Monstrum989 isimli üyenin son içerikleri

1. Monstrum989

Çözüldü✓ Nvidia App Uyumluluk Sorunu

İşe yaradı çok sağol kanka.Yalnız güncelleme yaptıkça tekrar kurulum yap diyor onu çözemedim nvidia appe geçtikten beri onuda araştırıyorum.Stajda yoğunluk yüzünden aklıma bile gelmemiş sürücüyü kaldırıp indirmek çok sağol.
  2. Monstrum989

Deneyeyim.İşe yararsa sağol yoksa haber ederim
  3. Monstrum989

Görünmüyor eğer ekran kartı sürücüsnün kaldırıp yeniden indirerek halledebilirsem yapabilirim.
  4. Monstrum989

İyi geceler. Akşam laptopu açıp oyuna girdiğimde sebebi oyundan olmayan bir sorun hissettim ve NVIDIA App'e girdim, fakat sürücü kısmını bile açmıyordu. NVIDIA App'i sildikten sonra hem manuel hem otomatik driverları indirip sonucunu bekledim fakat ikisi de aynı sonucu verdi. Laptopun...
  5. Monstrum989

Çözüldü✓ %60 Klavye Tavsiyesi

Anladım hocam sağol.
  6. Monstrum989

950 TL civarına geliyor hocam kontrol ettim ödemede.Peki Garanti ve bana geliş süreci nedir?Bu aralar temudan alışveriş yapanları görüyorum fakat hakim değilim garanti ve teslim konusuna.
  7. Monstrum989

Temudan hiç alışveriş yapmadım.Gümrükte bir sorun çıkarmaz demi hocam?Bu son gümrük olaylarından sonra ekstra bir ücret çıkmasın.
  8. Monstrum989

Valla hocam klavye piyasasına hakim değilim kusura bakmayın.Listeme ekleyeyim biraz daha öneri toplayayım.Videolarına incelemelerine vb. Bakacağım ve arasından karar vereceğim.
  9. Monstrum989

Brown switch varmış hocam tavsiyeniz için sağol.Bunuda ekledim listeme. 1730967340 Görüntüsü vb. Hoşuma gitti fakat FPS oyunlar ile çok alakam yok.Membran klavye kullandığımdan sessizliğine alıştım klavyenin. 1730967465 Teklifiniz için sağolun hocam fakat red switch düşünmüyorum.
  10. Monstrum989

Hocam araştırırken gördüm fakat sesi baya fazla benim için.Yurtta kalıyorum geceye kadar çalıştığım oluyor.Arkadaşları rahatsız etmek istemem.Tavsiyeniz için sağolun
  11. Monstrum989

İyi akşamlar. Laptopumun Delete ve D tuşu bozulduğundan ayrı klavye kullanıyorum fakat elimdeki klavyede (Philips spk8264) 2.5-3 yıl geçirdi. Yüzde 60'lık klavyeler hoşuma gidiyordu fakat uzun süredir bu PC ve çevre ekipman piyasasını takip etmiyorum. Maksimum 1.500-2000TL olacak bir %60 klavye...
Geri