monsxall isimli üyenin son içerikleri

1. monsxall

GPU KULLANIMI NASIL ARTTIRILIR

evet gtanın önerilen grafik ayarlarına çektiğim zaman oto olarak her şeyi en üste alıyor ama gpu kullanımı gine artmıyor fps düşüsü yaşıyorum biraz daha ve drop dahada artıyor 1755718210 şuanda ddu ile driverı sildim ve nvidia app kullanarak driverları sıfırdan temiz bir kurulum yaptım
  2. monsxall

gezginlerin sitesinden indirdim ama doğrumu acaba settings kısmına girdiğimde nvidia dosyasına giriyorum ve karşıma yaklaşık olarak 10 tane kadar cfg dosyası çıkıyor 1755716845 32gb ram var 1755717244 hocam video izleyerek baktım yanlış şeyin ekran görüntüsünü atmışım size ddu ile gpu...
  3. monsxall

bildiğiniz yararlı olan bir yt videosu varmı acaba her videoyu denememek lazım
  4. monsxall

hangi driverları silmem gerekiyor peki
  5. monsxall

ddu ile driver silme işlemini nasıl yapıcam acaba
  6. monsxall

geceli gündüzlü bir pack indirdim renkleri ve skyboxu hoşuma gittiği için ama realistic bir pack yüklediğimde fpsim dahada düşüyor oynanmıyor
  7. monsxall

laptop kullanıyorum rtx 4050 6gb i5 12450h işlemciye sahip sistemde inanılmaz bir darboğaz mevcut özellikle bunu sadece fivemde anlayabiliyorum işlemci %100 kullanırken gpu% 15-20 arasında takılıyor ve bu yüzden haritanın bazı yerleri yüklenmiyor ve aşırı drop yiyorum ekran kartım zaten 6gb ve...
  8. monsxall

Fivem yanlış yere kuruluyor

içinde bu kadar dosya oluyor değil mi 1734091747 birde son olarak appdata'daki roaming dosyasına atıcam değil mi
  9. monsxall

normal olarak sunuculara giriyor ama tek sıkıntı yarısını indirilenlere kuruyor yarısını masaüstüne
  10. monsxall

denetim masasında gözükmüyordu o yüzden öyle yapmıştım 1734091120 bu dediğiniz kesip atma işlemini biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz rica etsem
  11. monsxall

acaba hala silinmeyen dosyalar mı var o yüzden mi öyle yapıyor ki
  12. monsxall

dosyalarını siliyorum denetim masasından silicem orda fivem gözükmüyor sonra dediğin gibi sitesinden indiriyorum ama kurarken yer seçmiyor setup'a tıkladığım gibi kurulumu başlatıyor ve kendi indirilenler dosyasına kuruyor yarısınıda masa üstüne kurdu demin
  13. monsxall

nerden seçicem seçme yeri çıkmıyor ki direkt otomatik kuruyor
  14. monsxall

daha önceden fivem oynuyordum grafik paketi indirmiştim birden fazla hepsini üst üste kurmuş buda oyunu kastırdı bende oyunun dosya konumunu açıp bütün dosyaları sildim sıfırdan bir kurulum yapmak için ama şimdi tekrar kuruyorum oyunu indirilenler dosyasına kuruyor oyunu onu nasıl çözebilirim
  15. monsxall

Assetto corsa ekran görüntüsü yayınlayamıyorum

steamde çektiğim her ekran görüntüsünü yayınlayabiliyorum ama assettoda çektiğim fotolar steamde gözükmüyor yayınlayamıyorum
Geri