Bu sıfırlanma süreci sadece 1 kez için mi geçerli atıyorum 5 yılda olsa her yılbaşında süren yenilenmeyecek mi? Sen 16 ay diyince ben kesintisiz diyorsun...
Haklısın aslında ancak ülkede malum ne olacağını pek kestiremiyorsun yarın birden çıkıp kullanım süresini 60 güne düşürdük deseler hem kimse garipsemez hem...
Evet kimse yd telefona yönelmez ve bu aslında devletin işine gelir. Zaten amaçta kimsenin yd telefona yönelmemesi. Eğer yd telefona yönelmemizi isteseler...
bu muhabbet uzun bir suredir var hatta sosyal medyada bir cok kez yalan haberi yapildi ama ben 8 aydan assagi dusecegini zannetmiyorum oyle yaparlarsa kimse...
En mantıklı seçenek iphone 15 pro gibi duruyor. Bende bu bütçede yd iphone 15 pro ile yurtiçi iphone 13 almak arasında kaldım. Hadi diyelim 4 ay 2 cihazla...
Yurt dışından 15 pro almak mı mantıklı yoksa tr 13 mü? Bende sürenin kısalma riskinden korkuyorum çünkü 15 pro aldığım taktirde en az 5-6 yıl kullanırsın...
Buna benzer olarak sevgili Nihat Hatipoğlu’na, Call of Duty oyununda zombileri öldürmek günah mıdır sorusu sorulmuştu. O videoyu izleyerek kendine çıkarımda...