MonteCapz isimli üyenin son etkinliği

• MonteCapz
    MonteCapz, Türkçe ve sosyalde soru bankası çözmek? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    yani konuyu öyle olmadan anlamıyorsan zaman kaybı değil ancak ağırlığını sosyale verme. Sonuçta tyt fen ve sayısal çalışırsan bunun ayt ye de faydası dokunacak.
  • MonteCapz
    Anladım tyt ye çok fazla zaman ayırıp matematikten ilk 12 konu+fonksiyonları bitirip yeni yıldan sonra ayt ye başlamayı düşünüyorum. Beraber götürücem...
  • MonteCapz
    MonteCapz, Canım sıkıldı kendimi anlatmak istiyorum. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    İyi güzel bir düzen oturtmuşsun ancak insanlarla iletişimde olabileceğin bir ortam, zaman dilimi yok. Böyle hissetmen normal. En azından üni sınavına kadar...
  • MonteCapz
    MonteCapz, Sizce böyle bir uygulamaya ihtiyaç var mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Emeğine sağlık, çok güzel bir proje olmuş. Farklı dil seçenekleri eklersen senin yararına olur. Sadece akşamları iş çıkışı bir hobi olarak yapmanı ve bunu...
  • MonteCapz
    MonteCapz, YKS’ye kadar 30-40k ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yani tyt gidişatına göre değişir ancak baktın son 3 ay falan kaldı tyt de pek bir yere gelmedin, temel atamadın o zaman ayt ye geç ne kadar matematik falan...
  • MonteCapz
    MonteCapz, Türkçe ve sosyalde soru bankası çözmek? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    tek sebebi sosyal medya bağımlılığı, kabul etsekte etmesekte hepimizde var 1765515939 Sosyal çerez sayılır onlarda ya hazır notlar kullanıcaksın ya da konu...
  • MonteCapz
    Zaten paragraf egzersize bağlı, dil bilgisiden tek tük çıkan sorularda da bilmek gerekiyor işte. Konu özeti bakıp haftalık 5-10 test çözmek gerek...
  • MonteCapz
    Iphone bazı mantıksız işte hocam ya. Bu arada değer kaybetmiyor işi de çok doğru değil. O parayada ederi değil zaten. Iphone 15 hele makro çekim bile...
  • MonteCapz
    MonteCapz, Ocakta telefon zamlanır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    İşte iphone tarafında diye o yüzden söyledim. Android telefonu satmaya çalışınca çok fazla değer kaybı oluyor. Ben satmayı düşünmüyorum ancak genel olarak...
  • MonteCapz
    MonteCapz, YKS’ye kadar 30-40k ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Zor bir şey ama sıkı bir dsiplinle olmayacak bir şey değil. Sonlara doğru paso ayt kas. Sıralamanda seni daha çok etkileyeceğini unutma.
  • MonteCapz
    MonteCapz, Ocakta telefon zamlanır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ne gibi hocam? Bende almayı düşünüyorum yakında ve sıfır alacağım. İkinci el olsa 14 pro almak daha mantıklı zaten. Yani iphone tarafında o paraya 15...
  • MonteCapz
    MonteCapz, Hangi Tişörtü almalıyım. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Acun olabilir misin 1765357098 Bence 2 ve 3 alınır
  • MonteCapz
    MonteCapz, İnsanlar ile konuşmak neden bu kadar zor? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Eğer böyle olmaktan memnunsan sorun yok. Ancak hayatında bir değişikliğe, değişime gitmek istiyorsan diğer insanlarında rahat fark edebileceği radikal...
  • MonteCapz
    Hocam ölçüm tam olarak nasıl gerçekleştiriliyor, ne kadar sürüyor?
  • MonteCapz
    MonteCapz, İphone Kararsızlığı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bence 16 pro al geç
Geri