yani konuyu öyle olmadan anlamıyorsan zaman kaybı değil ancak ağırlığını sosyale verme. Sonuçta tyt fen ve sayısal çalışırsan bunun ayt ye de faydası dokunacak.
Anladım tyt ye çok fazla zaman ayırıp matematikten ilk 12 konu+fonksiyonları bitirip yeni yıldan sonra ayt ye başlamayı düşünüyorum. Beraber götürücem...
İyi güzel bir düzen oturtmuşsun ancak insanlarla iletişimde olabileceğin bir ortam, zaman dilimi yok. Böyle hissetmen normal. En azından üni sınavına kadar...
Emeğine sağlık, çok güzel bir proje olmuş. Farklı dil seçenekleri eklersen senin yararına olur. Sadece akşamları iş çıkışı bir hobi olarak yapmanı ve bunu...
Yani tyt gidişatına göre değişir ancak baktın son 3 ay falan kaldı tyt de pek bir yere gelmedin, temel atamadın o zaman ayt ye geç ne kadar matematik falan...
tek sebebi sosyal medya bağımlılığı, kabul etsekte etmesekte hepimizde var
1765515939
Sosyal çerez sayılır onlarda ya hazır notlar kullanıcaksın ya da konu...
Iphone bazı mantıksız işte hocam ya. Bu arada değer kaybetmiyor işi de çok doğru değil. O parayada ederi değil zaten. Iphone 15 hele makro çekim bile...
İşte iphone tarafında diye o yüzden söyledim. Android telefonu satmaya çalışınca çok fazla değer kaybı oluyor. Ben satmayı düşünmüyorum ancak genel olarak...
Ne gibi hocam? Bende almayı düşünüyorum yakında ve sıfır alacağım. İkinci el olsa 14 pro almak daha mantıklı zaten. Yani iphone tarafında o paraya 15...
Eğer böyle olmaktan memnunsan sorun yok. Ancak hayatında bir değişikliğe, değişime gitmek istiyorsan diğer insanlarında rahat fark edebileceği radikal...