MonteCapz isimli üyenin son içerikleri

1. MonteCapz

Tyt Soru bankası önerisi

0 olan birisi için bilgi sarmal belki biraz zorlar daha temel ilerlese daha iyi bence
  2. MonteCapz

Kendine müzisyen madde testi pozitif çıktı

Herkes mi kullanır anlamadım. Artık şaşıramıyorum.
  3. MonteCapz

Yks Kaynak Secimi Yardım

baris celenk boru gibi kaynak derken baya zor mu yoksa sifrdan onunla baslanir mi
  4. MonteCapz

Yks Kaynak Secimi Yardım

3d zaten eyup b değil mi hocam
  5. MonteCapz

Cs2 125 dolara bıçak önerisi?

Kişisel zevk ancak ben olsam o paraya falchion knife alırdım. Bütçene göre stained falan gider heralde bilmiyorum. Bende bir kaç ay önce 100 dolara ursus almıştım.
  6. MonteCapz

Fiat Egea Cross Görüş Açısı Nasıl?

Hocam hevesini kırmak istemem ancak genel olarak duyduğum kadarıyla 1.4 fire seni hayattan soğutur. Çok hız derdim yok falan demişsin eyvallah ancak yokuşta falan çok tıkanıyor diye birden fazla kez duydum. Eğer şansın varsa başka motor seçeneklerine bak.
  7. MonteCapz

Epstein Dosyaları ve Ünlü Ateist ?biliminsanları? kaçırılan çocuklar ve batı aşıkları

Evrim ağacını öyle acayip fazla izlemem ancak dawkins şuanda net suçlu değilken bir şey demek doğru olmaz. Şahsen bu olaylardan önce bu kadar tanıdığım bir adam bile değildi dawkins, ancak söylemlerini duyunca yani fikirlerini duyunca ister istemez itici birisi olarak geliyor. Evrim ağacıda...
  8. MonteCapz

Yanları kısaltıp üstü uzun bırakmak keko tıraşı mı?

Bence düzgün bir geçiş olduğu sürece keko tıraşı gibi durmuyor. Tabii geçiş çizgisi çok yukarıda oluncada iyi durmayabilir.
  9. MonteCapz

Epstein Dosyaları ve Ünlü Ateist ?biliminsanları? kaçırılan çocuklar ve batı aşıkları

Dawkins aracılığıyla evrim ağacına sallamaya çalışmışlar sanırım komik bir şekilde. Bunlara yüzeyselde olsa son videosunda değiniyor. Merak ediyorsan bunuda izlemeni öneririm.
  10. MonteCapz

ICloud Hesap Problemi

Hocam destek kısmında türkiye numarasında ücretlendirilebilir yazıyor. 00800 lü numara ücretsiz yazıyor.
  11. MonteCapz

ICloud Hesap Problemi

Hocam simdi aklıma geldi sorayım dedim. İlk attığınız link varya onda imei sini falan girerek cihazın komple sıfırlanıyor. Bunu yapmadan önce canlı destekle konuşursam daha mı mantıklı olur? Canlı destekle konuştuğumda cihaz sıfırlanmadan iCloud hesabımı açabilirler mi? Son olarak benim...
  12. MonteCapz

ICloud Hesap Problemi

neden hocam nasil bir baglantisi var
  13. MonteCapz

ICloud Hesap Problemi

destek uygulamasi yok ve icloud kilitli oldugu icin indiremiyorum
  14. MonteCapz

ICloud Hesap Problemi

mediamarkttan aldim kanka sifir 2. el oldugunu dusunmuyorum pili falanda 100
  15. MonteCapz

ICloud Hesap Problemi

valla bulamadim hocam yardimci olabilirsen cok sevinirim
Geri