MonteCapz isimli üyenin son içerikleri

1. MonteCapz

Siyah telefon vs Beyaz telefon ANKET

Telefondan telefona değişmekle birlikte genele vurduğumuzda siyah.
  2. MonteCapz

Bir kızın nabzı nasıl yoklanır beyler

Şikayet ettiğin afganlardan ne farkın kaldı?
  3. MonteCapz

Öneri 1.300.000 TL'ye araba önerisi

Sedan olarak superb düşünülebilir. SUV olarak benim tercihim T-Roc olur ancak Sportage veya Tucson da incelenebilir.
  4. MonteCapz

🔥İndirim Vodafone Haftalık 5 GB İnternet

Eyyyvallah
  5. MonteCapz

Sigaranın kilo ile bağlantısı var mıdır

Sigara tokluk hissi veriyor yani iştah kapatıyor bu sebeple bıraktığında daha fazla yiyebilirsin.
  6. MonteCapz

Yardım Araba Önerisi- 2M₺-Sedan/SUV

Sportage / Tucson bakılabilir
  7. MonteCapz

Bu philips traş makinesi iyi midir?

Yüz için en mantıklı tercih one blade midir?
  8. MonteCapz

İphone 13 VS Samsung s23 ultra Hangisini almalıyım

S23 ultra tabii ki
  9. MonteCapz

Tr iPhone 13 mü yoksa yd 15 pro mu

Bende tr sıfır 13 mü alsam yoksa yd sıfır 15 pro mu alsam diye düşünüyorum. Yd almak çok daha mantıklı ama sorun çıkartır mı veya kullanmak zorlar mı diye düşünmüyorum değil. Bunun dışında Amerika’da vs mağazalarda sıfır 15 pro satın alınabilir mi şuan? Çünkü apple yeni serisi çıktığında...
  10. MonteCapz

Araba önerisi

Skoda Superb düşünülebilir.
  11. MonteCapz

KİLO VERSEM DERİ SARKMASI OLURMU

Lan hadi yağ yaktın diyelim, yağ yakıyorsun belki ama bi o kadarda kas yakıyorsun. Sence 2 hafta vücuduna hiç besin girmese sadece yağ mı yakarsın? 14 gün çok uzun bir süreç elbette kilo vericek ancak kasta kaybettiği için bana göre çok bir anlam ifade etmiyor. Baktığında hala yağlı bir görünüme...
  12. MonteCapz

Kahve seviyormusunuz?

Aslında benzer bi olayda şekersiz çay içmeye başladığımda oldu. Daha sağlıklı falan diye şekersize geçtim, eskiden 2 şekerli içtiğim çaydan aldığım tadı asla alamadım. Şimdi şekerli içince de güzel gelmiyo sanki çayın tadı ayrı şekerin tadı ayrı gibi geliyo. Toplum olarak küçüklükten alıştığımız...
  13. MonteCapz

İmzasız kımlık sıkıntı yaratrırmıs

Ulan başka imza deniyorum gözüme güzel gözüküyo belki bunu kullanırım diyorum sonra yapmayı unutuyorum. İlkokulda aynı imzayı sayfalarca artırdıkları için kas hafızasına oturmuş imza diyince otomatik o çıkıyor. İmza dediğimde ismimi el yazısıyla yazıyorum gibi bişey :D
  14. MonteCapz

TÜVTÜRK FAZLA FİYAT ALIYOR.

Uğraşırsan haklı çıkarsın büyük ihtimal ancak o dediğin mahkeme olayından sonra bi açık bulmuşlardır, ona göre bi kılıf uydurmuşlardır yoksa hala devam etmezler 180tl kesmeye.
Top Bottom