Bende tr sıfır 13 mü alsam yoksa yd sıfır 15 pro mu alsam diye düşünüyorum. Yd almak çok daha mantıklı ama sorun çıkartır mı veya kullanmak zorlar mı diye düşünmüyorum değil. Bunun dışında Amerika’da vs mağazalarda sıfır 15 pro satın alınabilir mi şuan? Çünkü apple yeni serisi çıktığında...
Lan hadi yağ yaktın diyelim, yağ yakıyorsun belki ama bi o kadarda kas yakıyorsun. Sence 2 hafta vücuduna hiç besin girmese sadece yağ mı yakarsın? 14 gün çok uzun bir süreç elbette kilo vericek ancak kasta kaybettiği için bana göre çok bir anlam ifade etmiyor. Baktığında hala yağlı bir görünüme...
Aslında benzer bi olayda şekersiz çay içmeye başladığımda oldu. Daha sağlıklı falan diye şekersize geçtim, eskiden 2 şekerli içtiğim çaydan aldığım tadı asla alamadım. Şimdi şekerli içince de güzel gelmiyo sanki çayın tadı ayrı şekerin tadı ayrı gibi geliyo. Toplum olarak küçüklükten alıştığımız...
Ulan başka imza deniyorum gözüme güzel gözüküyo belki bunu kullanırım diyorum sonra yapmayı unutuyorum. İlkokulda aynı imzayı sayfalarca artırdıkları için kas hafızasına oturmuş imza diyince otomatik o çıkıyor. İmza dediğimde ismimi el yazısıyla yazıyorum gibi bişey :D
Uğraşırsan haklı çıkarsın büyük ihtimal ancak o dediğin mahkeme olayından sonra bi açık bulmuşlardır, ona göre bi kılıf uydurmuşlardır yoksa hala devam etmezler 180tl kesmeye.