Amed 1. ligde kalsın siz kendi aranızda oynayın. Bursa’ya karşı tek sempatim amedden dolayı. Süper lige çıkmasını pek istemiyorum açıkçası. Ama yinede iyi takım.
Hocam 3k için kalıcılığı yüksek bir ürün önerir misin. Genel olarak 4 mevsimde sırıtmayan bir parfüm olursa iyi olur. Savuage veya stronger with you gibi ağır, baharatlı kokular istemiyorum. Daha önce club de nuit önermişti birisi ama nereden almam gerekiyo bunları emin değilim babilfragence...
İşin tuhaf kısmı aynı berbere aynı fotoğrafı gösteriyorum her seferinde farklı şeyler ortaya çıkıyor. Zaten bizim isteğimize göre kesende yok. Adama hem fotoğraf gösteriyorum hem tarif ediyorum yine canı nasıl isterse öyle kesiyor. Hadi kendi kafana göre yapıyosunda her seferinde bi öncekinden...
Bende 0,25 e 0,50 astigmat var. Hangisi hangi gözümde onu bile hatırlamıyorum sen düşün. Geceleri ışıklar baya rahatsız ediyor. Rahatsız etmesinden kastım aşağıya doğru çizgi gibi süzülüyor ve bu sebeple karşımdan gelen insanlar uzaktaysa normalde tanıdığım mesafeden tanıyamıyorum çünkü üzerine...