MonteCapz isimli üyenin son içerikleri

1. MonteCapz

Konuştuğum Kız Problemlimi?

Tam kişiliğini bilmedeğin için cidden şuan önceliği o olduğu için mi yoksa seni önemsemediği için mi böyle yapıyor bilemezsin. Tekrardan dediğim gibi tam kişiliğini bilmediğim için belki önemsiyordur ancak hedefleri daha ağır basmıştır. Böyle şeyler kişiden kişiye değişir, ben kendi adıma...
  2. MonteCapz

35m2 Dükkan Nasıl Değerlendirilir.

Orada yaşıyorsan insanların kafa yapısını, para harcayacağı şeyleri bilirsin ancak orada yaşamıyorsan insanlarla olabildiğince sohbet et veya ne yaptıklarını gözlemle. Aynı zamanda çevredeki dükkan/ev kiralarını sor öğren. En kötü ihtimal kiraya verirsin.
  3. MonteCapz

Dünya Kupası Tahmin Oyunu

Mbappe her ne kadar takımdaki huzuru bozsa da şuan da fransa çok formda ve mbappe dünya kupasını kazanmayı gerçekten çok istiyor, bunu 2022’de gördük. Elinden geldiğince çabalayacaktır.
  4. MonteCapz

Dünya Kupası Tahmin Oyunu

Fransa alıcak.
  5. MonteCapz

Aziz Yıldırım,aday olduğunu açıkladı ve teknik direktör adayını belirtti!

Aykut Kocaman’ı getireceğini duymuştum ben de ancak çok ümitli değilim Aykut Hoca’dan. Uzun süredir bir takım çalıştırmıyor ve futbol çok değişti. Fenerbahçe eski günlerine dönmek istiyorsa aktif performansı iyi olan, formda hocalar ile çalışmalı bence.
  6. MonteCapz

Sayısalda Okunacak Bölüm Tavsiyesi?

Gelecekte yapacağın meslek hakkında ürün tavsiyesi gibi tavsiye almak hiç doğru değil. Bir mesleği yapıcaksan her şeyden önce sevmen lazım. Birisinin bak bu güzel meslek demesiyle karar verebileceğin şeyler değil. Ülkede herkes işini severek yapsa zaten hiç sorun kalmazdı.
  7. MonteCapz

Kitap Okuyor Musunuz?

Normalde kitap okumayı çok sevmem, hobilerim arasında falan yer almaz ancak okumak istediğim bir kaç tane kitap var. Aynı şekilde izlemek istediğim bir kaç dizi ve film de var ancak hiç birine bir şekilde başlayamıyorum. Boş kaldığım zaman bunları yapmak sanki çok zaman alıcakmış gibi geliyor ve...
  8. MonteCapz

GALATASARAY FENERBAHÇE 3-0

kulübü kapatın da gidelim.
  9. MonteCapz

💚🤍BURSASPOR TFF 1.LİGTE 💚🤍

Amin 🙏🏿🙏🏿
  10. MonteCapz

Evet, eşşekbahçeliyim.
  11. MonteCapz

0 KESEN TIRAŞ MAKİNESİ ÖNERİ

Oneblade al geç. Kullanıyorum ve memnunum.
  12. MonteCapz

Amed 1. ligde kalsın siz kendi aranızda oynayın. Bursa’ya karşı tek sempatim amedden dolayı. Süper lige çıkmasını pek istemiyorum açıkçası. Ama yinede iyi takım.
  13. MonteCapz

CREED AVENTUS EN İYİ MUADİLİ HANGİSİ?

Hocam armaf ı nereden almıştınız ve edt / edp olarak iki versiyonu satılıyormuş, siz hangisini aldınız? Performansı nasıl?
  14. MonteCapz

Yaz için parfüm önerisi?

Hocam bu 5k civarına satılıyor. Başka bir önerin varsa iyi olur. Çok ağır baharatlı veya çok şekerli kokular olmadığı sürece öneriye açığım.
  15. MonteCapz

Yaz için parfüm önerisi?

Hocam 3k için kalıcılığı yüksek bir ürün önerir misin. Genel olarak 4 mevsimde sırıtmayan bir parfüm olursa iyi olur. Savuage veya stronger with you gibi ağır, baharatlı kokular istemiyorum. Daha önce club de nuit önermişti birisi ama nereden almam gerekiyo bunları emin değilim babilfragence...
Geri