Selamlar, İtopya.com'dan Steelseries Arctis Nova 5 Wireless aldım fakat ses kalitesi tatmin etmedi. İadeye bugün yolladım ama aklımda bir soru var. Forumlara baktığımda çoğu kişi bu kulaklıktan memnun fakat ben ses kalitesi konusunda hiç beğenemedim. İadeye yollarken kutunun içine iade istiyorum...
Yaptım.
1742812001
Hocam eqsuz sesi boğuk geldi bana. Eq yapınca da o frekanslarda ses kalitesizleşti. Benim işime yaramadı size hayırlı olsun. Şuan ne alacağımı hala araştırıyorum.
Selam, Fifine A6 aldım fakat ses kalitesi çok tatmin etmedi. Bende bunu satıp böyle bir şey yapmak istiyorum. Ses kartıyla beraber ses mikserini kullanabilir miyim? Ayrıca bunun için bir ses kartı arıyorum. Sizce hangi ses kartını almalıyım?
Önceden bu model için ses kartı gerektiğini düşündüğüm için hiç bakmadım keşke bunu alsaydım dedim ben de, fakat AliExpress’ten ilk defa teknolojik bir şey alıyorum. Bunu bir alayım sıkıntı olmazsa devamı gelir muhtemelen😁.
Türk inceleme kanallarından izledim ben de, mikrofon sanki çok üst düzeymiş gibi geldi ama A8 ile karşılaştırmasını izleyince aslında dip sesinin fazla olduğunu fark ettim. Ama arada 1000 liralık bir fark var, ona göre değerlendirmek lazım.
Hocam ben de aynısını Cutesliving Store’dan 2-3 gün önce sipariş ettim. Yalnız, A8 Plus diye bir model de var. 2500 lira ama testlerinde çok kaliteli mikrofonlar gibiydi ses kalitesi. Hiç araştırdınız mı onu?
Bende aerox 3 var. Boyutları hemen hemen aynı diye biliyorum. Fakat steelseries kalitesi tartışılmaz. Hiçbir zaman donma yaşamadım(Dongle'ı çok uzağa koymaman gerekiyor tabii).
Aldigin için bi tek bende mi oluyo diye bise sorucam. Benim kulaklıkta (Fps oyunlari icin) tam rahat ses kasamiyorum, çok net adamın nereden geldiğini veremiyor gibi geldi bana. Bir de ses seviyesi eski gamepower medusa kulaklığıma göre düşük geldi. Sende de öyle mi?
Bu üç klavye arasında kaldim HYPERX ALLOY ORİGİNS %60, STEELSERİES APEX 9 MİNİ, REDRAGON K630. K630 yorumlarında switchleri iki aya cortluyo diye bir yorum gördüm. O yüzden K630 alırsam Gateron G Pro Red Switch ile yükselteceğim? Hangisi mantıklı?(Fps oyunlari için alacağım, pro oyuncu değilim.)