MOON_VR isimli üyenin son içerikleri

1. MOON_VR

Türkiye gezisi IRL Stream Planı

Laptop + Razer Seiren X Mikrofon telefonun kamerası ile yayın yapmayı düşünüyorum
  2. MOON_VR

Başka önerisi veya fikri olan var mı?
  3. MOON_VR

Iphone 11 kullanıyorum telefonu çok yormamak için yayını laptop dan açmayı düşünüyorum telefon sadece internet ve kamera için kullanmayı düşünüyorum
  4. MOON_VR

Dostlar selam bu ayın 15 inde IRL Stream şeklinde bir türkiye turu planlıyorum araç içerisinden bir yayın sağlaycağım mobil veri interneti kullanacağım kotam 40GB Sizce yeterli olur mu + olarak gerekli ekipmanlar nelerdir. Bu iş nasıl yapılır?
  5. MOON_VR

LGA 1200 Soketli işlemci önerisi.

Aşşağıdaki sisteme yükseltme yapıyorum rami 32 yapacağım işlemci değişmek istiyorum bu soket türündeki en iyi işlemci hangisi olacaktır. Aktif kullandığım I5 11400 2.6 ghz Anakart: MSI MAG B560M Mortar WiFi 5066mhz(OC) M.2 1200p mATX Anakart Ram: Thermaltake 16GB(2x8) Toughram RGB 3200mhz...
  6. MOON_VR

Kız Arkadaşımın Kasası Sebepsiz Random Kapanıyor

Uzay montajda gram sıkıntı yok çalışıyor geri kasaya takıyorum gene çalışıyor ama kasa benden gidince nasıl oluyrsa çalışmıyr 1753962710 Mantıklı deneyeceğim
  7. MOON_VR

Tamamı ile random time bu arada bazen ilk başlangıçta yapıyor bazen ise 2 3 gün sonra tamamı ile pipisinin keyfine
  8. MOON_VR

Onu da test ettim sorun yapmıyor gibi geliyor ama başka bi psu ile denesem mi
  9. MOON_VR

Özellikler : İşlemci : İntel I5 10600KF Ram : XLRB 16GB (8X2) 3200MHZ DDR4 Ekran Kartı : ASUS RTX 2060 6GB Anakart : MSI PRO B460M Anakart SSD : 500GB M2 KROXİA Soğutucu : RAMPAGE Kule Tipi Soğutucu Kasa : Xigmateg ARGB Fanlı 650W PSU Lu kasa Arkadaşlar kız arkadaşımın sistemi durduk yere sebep...
  10. MOON_VR

40.000 TL Yayın İçin PC Toplama Yardım.

Fiyata monitör de dahil etmem lazım
  11. MOON_VR

Sanırım paylaşmam yasak diye biliyorum doğru mudur
  12. MOON_VR

Ryzen 5 7600 Ve 5060 sizce iyi midir?
  13. MOON_VR

Marka takıntım yok sadece gözüme güzel görünsün yeter kafasındayım.
  14. MOON_VR

40.000TL Bütçe ile yeni bir sistem dizmek istiyorum. İstanbula gideceğim oradan incehesap veya itopyadan alabilirim daha uygun bir yer var ise oradan da tercih edebilisiniz ama kargo pek sevmiyorum. Amacım Vtube yayınları açarken kasmaması ve ramin yeterli gelmesi. İstediğim özellikler...
Geri