MoonDrop isimli üyenin son içerikleri

1. M

Bu toplama sistem iyi mi?

40k yı çok fazla aşıyordu o yüzden almadım 1750798028 Neden
  2. M

Bu toplama sistem iyi mi?

40K bütçe ile böyle bir sistem topladım iyi mi? Oyunları orta-yüksek ayarlarda oynamayı düşünüyorum. Oynamayı düşündüğüm oyunlar da Battlefield 1, Valorant, Rainbow 6, LoL, Phasmophobia, Dead By Daylight, Minecraft, Lethal Company gibi aşırı sağlam bir sisteme ihtiyacı olmayan oyunlar. AMD...
  3. M

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

40k civarı bütçem var amacım oyun oynamak. Video çekmek veya yayın açmak gibi bir amacım yok. Oyunları ultra ayarlarda oynamak da istemiyorum. Orta-Yüksek ayarlarda oynatsa yeter. Şimdilik oynamayı düşündüğüm oyunlar: Rainbow 6 Siege, Battlefield 1, Dead By Daylight, Valorant, LoL, Phasmophobia...
  4. M

40 bin tl civarı toplama sistem önerebilir misiniz?

Ben o sistemi anakartta WiFi bağlantısı yok diye reddettim. Ama madem daha iyi bir sistem adaptöre para vericez mecbur. Adaptör öneriniz var mı? Modemle odam arasında 1 duvar var ve çokta uzak değil. Odamdan koridora çıkınca modemi görebiliyorum öyle düşünün uzaklığı.
  5. M

AM5 gecmezsem nolur?
  6. M

Zaten toplama sistem düşünüyordum. Topladığım bir sistem var aslında ama belki daha iyilerini bulurum diye sordum buraya. Topladığım sistem: İşlemci Marka: AMD İşlemci Modeli: AMD Ryzen 7 İşlemci Hızı: 3.4 GHz İşlemci Kodu: Ryzen 7 5700X İşlemci Grafikleri: Yok Overclock: Var Turbo (Max...
  7. M

Kral anakartta WiFi bağlantısı olsaydı bide ekran kartı NVIDIA olsaydı almayı düşünebilirdim
  8. M

İşlemci, ekran kartı, RAM, anakart, PSU, SSD, soğutucu, kasa, monitör, kulaklık, mouse, klavye ve mousepad önerebilirsiniz. F/P ürünü olmaları daha iyi olur. Tercihen işlemci markası AMD olsun, ekran kartı NVIDIA olsun, anakartta WiFi bağlantısı olsun (adaptörle uğraşmak istemiyorum) ve monitör...
Geri