moonlight_ isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ekran kartında bir sorun var !

soğutmada hiçbir sorun yaşamadım 60 70 in üstünü hiç görmemiştir kart 1753352785 birde model eski ama kart çok eksi değil 6 aylık falan, macunu taze yeni temizledim 1755380828 biri bir şey yazsın artık
  2. M

Yardım CS2 AYARLARIM NASIL BÖYLE OLUR

driverlardan yapılan renk ayarları kayıt alınırken görünmüyor mu cidden, bunca zaman sadece monitör renk ayarları gözükmüyor sanırdım yanlışım varsa düzeltin lütfen
  3. M

overdrive'nin kademeleri var mı, varsa ghosting test yap en hızlıdan yavaşa doğru seni rahatsız etmeyen ama gecikmesi de en düşük olan ayarı seç
  4. M

monitörü 280 hz de kullandığından eminsen ve 280 fps alabileceğin görüntü ayarlarını yaptıysan zaten akıcı olur yanına birde renk ayarları eklersen daha iyi olur, doygunluğu artırmanı öneririm ve kontrast defaultta kalmasın 1753620888 gecikme önleme açık olsun ama radeon boost falan açma
  5. M

her oyunda bu şekilde
  6. M

ekran kartının modeli yazıyor zaten işlemci 5 5500 32 gb ram ve 650w psu var ve aylardır ekran kartı bu halde ve performansı çok etkiliyor sizce bunu nasıl çözerim
  7. M

Ekrana görüntü gelmiyor

Dediğinizi tam anlayamadım birde pcie soketi bu mu 1753305241 Başardım, çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar dilerim size
  8. M

Ekrana görüntü gelmiyor

Kasayı temizledim ve herşeyi eskisi gibi taktım ama görüntü gelmiyor, kulaklık ve mousea ışık geldi fanlar çalışıyor sadece klavyeye ışık gelmedi, bilgisayarın açma tuşuyla bilgisayarı açabiliyorum ama tekrar kapatamadım bende psunun tuşunu kapattım ve pc yi tekrar açtım yine de görüntü yok...
  9. M

Stranded deep'de yaratıklara nişan alınca sensitivity kayıyor

Stranded deep'de örneğin köpekbalığına mızrakla, okla yada speargunla nişan aldığımda senitivity bir anda inanılmaz hızlanıyor ve hedef alınaz hale geliyor, oyun içindeki tüm ayarlara baktım öyle bir şey bulamadım ve benden başka bu sorunu yaşayanı da bulamadım. Oyunu steam üzerinden orijinal...
  10. M

Monitör önerisi arıyorum

g4ü mü
  11. M

Monitör önerisi arıyorum

bende muhtemelen g4 ü alacağım ancak ips panel olması dışında pek bi fark yaratır mı diğerlerinden sence? birde ips olmasının tek artısı renklerin canlılığı mı, çünkü va tarafına bakıldığında gerekli ayarlar yapıldığında renkleri gayet canlı verebiliyor ve siyah beyaz(kontrast) oranı ips panelin...
  12. M

Monitör önerisi arıyorum

msı ın o modeli fiyatına göre çok iyi ancak ben bütçeyi zorlayıp daha fazla performans istiyorum sence odyssey g4 ile msı ın bu modelini karşılaştırdığımızda ikisi de ips panel ve fiyat farkını bi kenara bırakırsak msı ın artı yanları nelerdir
  13. M

Monitör önerisi arıyorum

https://www.epey.com/monitor/aoc-25g3zm-bk.html https://www.epey.com/monitor/samsung-odyssey-g4-25-ls25bg400euxuf-s25bg40.html https://www.epey.com/monitor/lenovo-legion-r25f-30.html bu üçü arasında kaldım hangisini NİÇİN önerirsiniz
  14. M

Monitör önerisi arıyorum

o modeli düşünoyrum bende ama ghostingden korkuyorum biraz 1740920785 ips paneller ghosting yapar mı
  15. M

Monitör öneri için yardım lazım acil almam lazım

knk hangi monitörü aldın, ben LENOVO LEGİON R25f-30L almayı düşünüyorum bunu aldıysan bi kroniği falan çıktı mı acaba ?
Geri