4070 super
ryzen 5 7500f phantom spirit 120 se fanlı soğutma
32gb ram 30cl 6400mhz
msi pro b650 m-b anakart thermal trot yemediğime %100 emini çünkü bütün sistem 60 70 ısı derecelerinded çalışıyor hem gpu hem cpu 2 sinide kontrol ediyorum ama ısınma sorunu yok
1738535592
mesele şurda bu...
ekran kartı kullanımım %60 ları veya 70 leri geçmiyor bu örnek vermem gerekirse diablo 4 de önceden %99 larda kullanırken suanda %60 larda ve baya bi fps etkiliyor son of the forest da aynı şekilde bir çok oyunda böyle siz söylemeden söyliyim driverlarin hepsi güncel max perfonmans modu seçili...
2. El olarak alcam bira konustuk 1800 de anlastik garantisi yok kutusu vs var görselde urun gayet temiz duruyor bu fiyata bu mouse Alınır mı? yoksa 2. Elde birazdaha gezinmelimiyim
Projenin basinda ben varim ve proje icinde hem ue5 deki ui lar ve level tasarimlarini benim istegime gore bi nevi birlikde yapcaz ama 3d modelleme isi tamamen bende oyunun kodlamasi ise ve geriye kalanlar 2 arkadasda olcak ozellikle cevremden secmemin sebebi tamamen güvendigim ne is...
Aslinda belli bir fikrim var bu dogrultuda ufak bi ekip kurdum cevremden 4 kisilik dokumasyonum falan hazir ama daha başlardayiz hepimiz genc oldugumuzdan dolayi ozelliklede bu işte acemiyiz ve ilk defa boyle birseye kalkisiyoruz o yjzden basarma ihtimalimi kwstiremiyorum bunu ogrenmek icin oyun...
4070 super fazlasina inan ihtiyaç duymazsin cunku burdan sonrasi güç fetişi (isteğin 4k ise 4070ti super bakmani oneririm) ryzen7 7800xd3 bunlar ana parcalarin bunlara okeysen diger parcalarida detaylica yazarim
Su yuzden darbogaz yasarsin ekran kartin islemcine güclü gelir islemci %100 kullanilirken gpu %30 gecicegini sanmam ki zaten 1080p dir monitorunuz evet ekran kartini alabilirsiniz ama beraberinde yakin zamanda cpu da degismeniz gerekmektedir