4.500tlye kadar bütçem var. şu zamana kadar Akko 5075B Plus Ajazz AK820 Pro ve Attack Shark X85 araştırdım ama x85'in keycapsleri diğer ikisine göre daha hoşuma gitti sizce hangisi alınabilir? veya sizin bu tarz creamy sesi olan klavye öneriniz var mıdır? kablosuz olursa daha iyi olur
canım benim anlatmak istediğim o değil. icloud whatsappı 5gb olarak yedeklediğini ve sakladığını iddia ediyor ama telefonda 10gb yer kaplıyor. hayır whatsappta da öyle 10 gblik bir
şey yok uygulama içinde 130mb harcadigini söylüyor telefonum whatsapp yedeklemesini icloudda değil direkt telefonun...
Whatsapp messengeri kendisi depoladığını iddia ediyor ama saklama alanında 10 gb gözüküyor bunu nasıl düzeltebşlirim? eskiden gayet de kendisi saklıyordu telefonda değildi
forumda bir arkadaş iphone 13 cihazında bir arkadaşın eşi de iphone 14 cihazında yaşadığını söylemiş yani eskilikle alakası yok bunu 6s kullanan arkadaşıma söyledim kendisinde bir problem olmadığını söyledi
Dostum ben cihazın eskiliği ile sorun olduğunu düşünmüyorum 8 ay önce aldım sıfır cihaz bütün uygulamalarda klavye akıcı çalışıyor fakat bir tek instagramda yorum yazarken oluşuyor yani cihaz içinde bir problem olsa instagrama özel olmaz bu donma sorunu