mordecai20 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Türkçe Keycaps öneri

Merhaba arkadaşlar elimde akko fun 60 Pro beyaz oyuncu klavyesi var İngilizce keycaps ile geliyor tuş aydınlatmalı Türkçe keycaps lazım ama bulamadım Bilen varsa link atabilir mi
  2. M

Wo mic bağlanıyor ama bilgisayarda aygıt gözükmüyor

İyi günler arkadaşlar kulaklığım bozulmuştu yeni kulaklık alana kadar wo mic diye bir uygulama buldum cep telefonunu bilgisayar mikrofon olarak kullanabildiğini iddia ediyor du denedim ve ilk gün oldu ertesi gün Premium aldım Akşam eve gittiğimde tekrar bağlamaya çalıştım bilgisayardaki womic...
  3. M

Aula f3261 klavye alınır mı?

Klavyebu arkadaşlar fiyatda uygun sizce alınır mı? redragon k630 alacaktım bu çarptı gözüme
  4. M

Ekran kartı önerisii

Tercihim PowerColor RX 7800 XT Fighter 16G-F/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı dır 3 fanlı versiyon muazzam güç
  5. M

Çözüldü✓ ÇOK ÇOK ACİL BU SİSTEM ALINIR MI?

Fiyatları artık takip edemiyorum her hafta ayrı zam koyuyorlar ben 2024 de hesaplamıştım 83 k gibi bir fiyat çıkarmıştım
  6. M

Yani kişisel tercih sistem güzel alabilirsin ama 81 k bilgisayara verilirni bilemem bence kendin 0 dan toparla yardımcı olabilirim
  7. M

Uyumlu RAM Arıyorummm

Kardeş 32 al 48 olsun ne gerwk var diyceksin 3 sene sonra gerekecek ama senin aldığın 3 bin tl lik ram 13 bin tl olacak
  8. M

Kardeş özellikler güzel paran yetiyosa al
  9. M

MADLİONS 60HE Alınır mı?

Ulu gameste ne anlama geliyor bu stok yokmu 1738870465 Ulu gameste ne anlama geliyor bu stok yokmu
  10. M

MADLİONS 60HE Alınır mı?

öncelikle iyi günler madlions he60 modelini gördüm çok beğendim alınır mı? sizce? Alınır dersenizde bir sorun var ulu games şöyle diyor renk seçme kısmına bakın
  11. M

Redragon k530 sizce nasıl bir klavye

Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi günler diliyorum. Size bir sorum olacaktı, sizce redragon k530 alınır mı?? fps oyunları için kullanacağım switchlerin brown olması ful rgb olması 60% olması çok dikkatimi çekti 2000 TL'ye başka alternatif varmı birde onu sorayım 1738602816 Aliexpress ve temuya açığım
Geri