hocam bunun sebebi işlemcim olabilir mi peki r7 9700x gta 5te 70 dereceleri görüyor 240mm sıvı soğutma olmasına rğamen 65w tdp sabitli fiveme falan girince 80e çıkıyor ve 79 80 dereceler de geziyor
yaklaşık 1 sene oldu sıcaklıklar da arttı ilk aldığım zamana kıyasla ama en fazla 4 5 derecelik farklar var 4050li laptop kullanan arkadaşlarım bile benden daha yüksek oyun performansı alıyor.
Arkadaşlar iyi geceler son zamanlarda 9070 xt model kartımda aşırı bir performans kaybı yaşıyorum gta 5 gibi oyunlarda ilk aldığım zamanlar 400 fpsleri rahatca görebilirlen şuan 110 120 fpsleri bile zor alıyorum ve crash sorunları yaşıyorum daha yeni sıfırladım bilgisayarı herhangi bir virüs...
Mehaba arkadaşlar bilgisayarda sadece tarayıcıda gezerken oluyor bu sorun mouseu hareket ettirdiğim anda ekran kararıyor bırakınca tekrar geliyor bunun sebebi nedir
Merhaba arkadaşlar 3. Bölümde hosea ve ducth ile balık tutmam gerek fakat oltayı atamıyorum hosea ya çarpıyor 4-5 kere baştan başlattım görevi ama hep aynı şey oluyor. Nasıl çözebilirim?
Merhaba arkadaşlar iki gündür Ark oynamaya çalışıyoruz fakat sürekli bu hatayı alıyoruz. İnternetlerimizde gayet iyi fakat bir türlü bu sorunu aşamadık çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok seviniriz.
Merhaba arkadaşlar samsung g6 g65b kullanıyorum ve valorantda camlara bakarken veya duvara doğru bakıp yürürken crossun arkasında izi çıkıyor 2 cross varmış gibi gözüküyor bu oyundan kaynaklanan bir şey mi yoksa monitörle alakalımı başka hiçbir oyunda bu sorunu yaşamadım.
Teşekkür ederim.