Mehaba arkadaşlar bilgisayarda sadece tarayıcıda gezerken oluyor bu sorun mouseu hareket ettirdiğim anda ekran kararıyor bırakınca tekrar geliyor bunun sebebi nedir
Merhaba arkadaşlar 3. Bölümde hosea ve ducth ile balık tutmam gerek fakat oltayı atamıyorum hosea ya çarpıyor 4-5 kere baştan başlattım görevi ama hep aynı şey oluyor. Nasıl çözebilirim?
Merhaba arkadaşlar iki gündür Ark oynamaya çalışıyoruz fakat sürekli bu hatayı alıyoruz. İnternetlerimizde gayet iyi fakat bir türlü bu sorunu aşamadık çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok seviniriz.
Merhaba arkadaşlar samsung g6 g65b kullanıyorum ve valorantda camlara bakarken veya duvara doğru bakıp yürürken crossun arkasında izi çıkıyor 2 cross varmış gibi gözüküyor bu oyundan kaynaklanan bir şey mi yoksa monitörle alakalımı başka hiçbir oyunda bu sorunu yaşamadım.
Teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar bir süredir mousepad arıyorum fakat uygun boyutta mousepad bulamıyorum masam 200cm olduğu için mousepadin ya 90 yada 120cm olmasını istiyorum ve bu boyutlarda düz siyah mousepadden farklı bir şey yok. Sizin bildiğiniz özel üretim mousepad yapan bir firma yada bu boyutlarda...