Mordecaiser isimli üyenin son içerikleri

1. Mordecaiser

Sürekli siyah ekran sorununu nasıl çözebilirim?

işe yaradı çok teşekkür ederim sağolun
  2. Mordecaiser

Sürekli siyah ekran sorununu nasıl çözebilirim?

Mehaba arkadaşlar bilgisayarda sadece tarayıcıda gezerken oluyor bu sorun mouseu hareket ettirdiğim anda ekran kararıyor bırakınca tekrar geliyor bunun sebebi nedir
  3. Mordecaiser

40.000TL Bütçe ile monitor dahil sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar 40.000tl bütçrm var monitör dahil sisten toplamak istiyorum veya hazır sistem varsa oda olur yardım edwrseniz sevinirim.
  4. Mordecaiser

Rdr2 görev yapamıyorum.

Merhaba arkadaşlar 3. Bölümde hosea ve ducth ile balık tutmam gerek fakat oltayı atamıyorum hosea ya çarpıyor 4-5 kere baştan başlattım görevi ama hep aynı şey oluyor. Nasıl çözebilirim?
  5. Mordecaiser

Ark bağlantı zaman aşımı sorunu.

Merhaba arkadaşlar iki gündür Ark oynamaya çalışıyoruz fakat sürekli bu hatayı alıyoruz. İnternetlerimizde gayet iyi fakat bir türlü bu sorunu aşamadık çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok seviniriz.
  6. Mordecaiser

Steam aile arıyorum.

Merhaba arkadaşlar steamde bir aile arıyorum pek fazla oyunum yok. Ailenizde boş yer varsa katılabilirim.
  7. Mordecaiser

3.500TL kablosuz mouse önerisi

merhaba arkadaşlar 3500tl bütçem var kablosuz mouse arıyorum sizce ne almalıyım. teşekkürler.
  8. Mordecaiser

Valorant crossta ghosting sorunu

Merhaba arkadaşlar samsung g6 g65b kullanıyorum ve valorantda camlara bakarken veya duvara doğru bakıp yürürken crossun arkasında izi çıkıyor 2 cross varmış gibi gözüküyor bu oyundan kaynaklanan bir şey mi yoksa monitörle alakalımı başka hiçbir oyunda bu sorunu yaşamadım. Teşekkür ederim.
  9. Mordecaiser

Çözüldü✓ Mousepad bulamama sorunu.

Hocam vazgeçtim ya 120x40 falan bulsam da çok abes kaçıcağını farkettim düz 70x30lardan beğendiğim birtane sipariş verdim.
  10. Mordecaiser

Tavsiyen için teşekkür ederim.
  11. Mordecaiser

Teşşekkür ederim.
  12. Mordecaiser

Merhaba arkadaşlar bir süredir mousepad arıyorum fakat uygun boyutta mousepad bulamıyorum masam 200cm olduğu için mousepadin ya 90 yada 120cm olmasını istiyorum ve bu boyutlarda düz siyah mousepadden farklı bir şey yok. Sizin bildiğiniz özel üretim mousepad yapan bir firma yada bu boyutlarda...
  13. Mordecaiser

4.000tlye kablosuz klavye önerisi.

4.000tl bütçem var hangi klavyeleri alabilirim
  14. Mordecaiser

Terletmeyen Rahatsız Etmeyen Gaming Kulaklık

Sağolun bilgi için klimatalogsunuz galiba.
Geri