Ben alamıyordum önceden üye olduğum ve yatırım yaptığım için görünce paylaşayım dedim yapan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, bonus kısmıda ekstaymış galiba o da dün gelmiş (yine sadece yeni kullanıcılar için) 20 kere tıklama şansınız var 2000 tl ye kadar çıkabiliyormuş az çıkınca tekrar...
ordaki hangi tarihler arasında yaparsan o periyodun son gününden 7 iş günü sonra yatıyor hocam ödüller ama belli bir kampanya katılım kişi sayısı sınırı da var o zamana kadar bitmezse yapabilirsin
yeni kayıt olucaksan 1000 tl kazanç elde ediyorsun hocam, kayıt olup kyc doğruladıktan sonra 250 tl, diğer görev için yeni kayıt olmana gerek yok ama önceden kayıt olduysan da daha önce hiç alım satım yapmamış olman lazım. 3 farklı gün boyunca her gün 1000 tl lik işlem hacmi istiyor (usdt-try...
GÖREV 1: CoinTR'ye üye ol, yukarıdaki gibi önce etkinliğe kayıt ol ve KYC doğrula! (Zorunludur) - 250 TL
GÖREV 2: Etkinlik başlangıç tarihinden itibaren üye olan kullanıcılar ve etkinlik öncesinde üye olup ilk alım satım işlemlerini tamamlamamış kullanıcılar için geçerlidir. 600 TL yatır, 3...