Merhaba dostlar bi arkadaşım için 2. el olarak bi kasa aldım özellikleri şu şekilde
Ekran Kartı: Asus Tuf Gaming GTX 1660Ti (Tamir görmemiş içi açılmamış sıcaklık furmark testinde 83 dereceye cıkıyor)
İşlemci: İ3 10105F (Kule tipi sogutucu takıp termal macunu yenileyip yolluyacak)
Anakart: Asus...
Merhaba dostlar iyi akşamlar 3k kadar bütçem var daha üstüne çok çıkma şansım yok ve uygun fiyatlı olarak hemde özellikleri açısından aşşagıdaki linkteki monitörü almak istiyorum monitorü hem oyun hemde dizi film açısından kullanıcam sizce iyi midir alınır mı ölü piksel ghosting sorunları olur...
İNCEHESAP üzerinden ASUS monitör aldım 05.06.2025 tarihinde elime ulaştı testlerini gerçekleştirirken ekranın ortasında 1 adet ölü piksel olduğunu gördüm İNCEHESAP arıyıp ürünün ayıplı olduğunu ölü piksel çıktığını bildirdim değişim talep ettiğimi bildirdim bana kargo numarası verip servise...
1000 TL Bütçem var bilek destekli, red switchli, numerik tuş takımı olan %100, macro tusları felan olursa iyi olur bu klavyeyi almayı düşünüyorum sizce alınır mı
ramini kessinlikle 16 yap bilgisayarda ssd yoksa rust felan oynuyorsan 1 saat beklersin bilgisayarın açılma hızı oyunlara giriş hızını çok büyük etkiliyor
hocam ne zamandır kullanıyorsun bataryasında felan bir sıkıntı oldu mu pedleri aşınıyor mu valorant gibi oyunlar oynuyorum bir sıkıntı çıkar mı gecikme olayı felan
Arkadaşlar şuan 1390 TL'ye var sıfırı kulaklıgın tasarımı felan çok güzel duruyor valorant csgo gibi oyunlar oynuyorum sizce bir gecikme yaşarmıyım daha önce hiç kablosuz kulaklık kullanmadım fiyatına değer mi en çok korktugum olay gecikme olayı ne düşünüyorsunuz bu kulaklık hakkında kablolu mu...
Arkadaşlar max bütçem 1500 tl daha üstüne 1 kuruş bile çıkamam hatta 1400 1300 tl olursa daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum
şuan almayı düşündügüm kulaklıklar
Hyperx Cloud 2
Razer Barracuda X
Kablosuz olursa benim için daha iyi olur ama performansta kayıp varsa hiç gerek yok barracuda x...