morfinsamet isimli üyenin son içerikleri

1. morfinsamet

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

https://www.amazon.com.tr/Logitech-Pro-7-1-Oyuncu-Kulakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1/dp/B07TLX61W7/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=GBIQCIMMEQM6&keywords=g+pro+x&qid=1689031028&sprefix=g+pro+x%2Caps%2C178&sr=8-2 Alınır mı G PRO X ?
  2. morfinsamet

Ryzen g serisini birisi anlatırmı

Gerek yok bence biraz daha kendinizi zorlayıp ekran kartlı sistem alın. Çünkü; Mesela aldınız bir apu sistem daha sonra ekran kartı almayı planladınız bir aksilik oldu gecikti, yeni kartları beslemekte sorun çıkarıyor çoğu apu işlemci. mesela ben de 3400g var 2060'ı besleyemiyor mesela alacak...
  3. morfinsamet

500 megabit internet ile bile kasma sorunları

1660ti varsa niye kendi sisteminizde oynamıyorsunuz anlayamadım? bulut oyun servisinin daha alması gereken çok yol var.
  4. morfinsamet

Anakart Görüntü Vermiyor Yardım

uğraştığınız sistem çok eski ne yapacaksınız ki
  5. morfinsamet

sanırım besliyor ama tam anlayamadım.
  6. morfinsamet

Ryzen g serisini birisi anlatırmı

5700g > 5600g > 4xxx g > 3xxx g apu işlemci almayın.
  7. morfinsamet

Hawkaffinty isimli site virüs müdür?

Herhangi bir dosya indirip açmadıysan sorun olmaz. Steam purchase olayı ile ilgili bankanla görüşme yap %90 ihtimal para iadesi sağlarlar. Virüs konusunda da tarama yapmanı tavsiye ederim durduk yere kart bilgilerini alamaz kimse çünkü.
  8. morfinsamet

125 TDP değeri yüksek fakat beslemesi gerek. psu kaç volt kaç amper çıkış yapabiliyor fotoğrafını çekip atın bakalım.
  9. morfinsamet

Warzone RX 6600 Drop

Temiz kurulum yapın. Kaldırın driveri ayarlarını sıfırla seçeneğini de seçin. Tekrar kurulum yapın.
  10. morfinsamet

CL18 3600MHz Ram Alınır mı?

Fazla ucuz hocam kaliteli bir ürün olduğu sanmıyorum. Markayı da ilk defa duyuyorum.
  11. morfinsamet

Yardım Makelsan Lion 850VA Line 799TL ALINIR MI ?

UPS yerine kaliteli bir psu öneririm. Ayrıca sertifikalı PSU ise pek bir sorun yaratacağını sanmıyorum.
  12. morfinsamet

Warzone RX 6600 Drop

Driver veya oyun tabanlıdır. Driver güncellemesi yapın.
  13. morfinsamet

SON 30 DK ITOPYA Efsane Yaz Fırsatları

Ben herhangi bir indirim göremedim şahsen fiyatlar aynı gibi.
  14. morfinsamet

Rx 550 sistem 2900TL

Alacaksanız tavsiye etmem. RX 550 pek işinizi görmez.
  15. morfinsamet

Yeni aldığım SSD hatalar veriyor

Deneyin şansınızı fakat kutusuz olarak iade alacaklarını hiç sanmıyorum. Tek şansınız garanti gibi duruyor.
Geri