Öncelikle ben s23 ultra almayı düşünüyordum ama sonradan güncel olduğu için s24 fe aldım. Ana kamerası beni tatmin etti video performansı da iyi ama zoom performansını hiç beğenmedim. Parmak izi okuyucusu inanılmaz yavaş gerçekten beklemen gerekiyor okuması için. Telefon tuğla gibi hiç ergonomik...
S24 Fe 256 gb telefon kullanıyorum. 2 aydır kullanıyorum bu telefonu. 2.el S23 Ultra 12/256 modeli ile takasa girebilirim.s23 ultranın 6 ay samsung tr garantisi var sizce takasa girmeli miyim?
Telefonum eskidi ve yeni bir cihaz geçiş yapacağım. İkinci el olarak S23 Ultra 6 ay garantili bir cihazı 28 bin tl ye bulabiliyorsunuz. S24 FE 256 gb 24 ay garantili cihazı ise 26 bin tl ye bulabiliyorsunuz. Siz olsanız hangi telefonu tercih ederdiniz?
Merhaba geçenlerde burada telefon önerisi için başlık açmıştım. Huawei P Smart 2019 64 gb telefonumu S24 Fe 256 gb telefon ile değiştirdim ve eski telefonumu babama verdim. Ancak o telefon o kadar kasıyor ve yetersiz kalıyor ki ona bir telefon hediye etmek istiyorum. Kendisi kamera kullanmaz...
Merhaba iki telefonun da güncelleme desteği aynı yıl bitiyor o yüzden sizce Oneui yazılımlı S23 Ultra mı? HyperOS yazılımlı Xiaomi 14 Ultra mı? (İki telefon da yurt dışı alınıp imei server kayıt yaptırılıcak)