Moriarty17 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Bu monitör alınır mı

Bu monitörü daha iyi kılan nedir reis
  2. M

Bu monitör alınır mı

AOC 27G2SPU monitörü alınır mı ? IPS panel olması ve 27 inç olması çok hoşuma gitti. 6 bin tl bütçem var daha iyisi varsa alabilirim.
  3. M

Hangi monitör daha iyidir ?

Arkadaşlar hangi monitör daha iyidir ? MSI G2722 27G2SPU
  4. M

Hangi monitörü almalıyım

Selam arkadaşlar, 6 bin tl bütçem var. 27 inç IPS panel bir monitör almak istiyorum. AOC 27G2SPU MSI G2722 Bu 2 model arasında kaldım. Hangisini almalıyım ? Daha iyi bir seçenek daha varsa söyler misiniz ? 27 inç ve IPS panel olması benim için çok önemli.
  5. M

Hangisini Yapayım yeni sistem alacağım

Selam arkadaşlar, benim 20 bin tl bir bütçem var ve bir sistem alacağım. Bu sistemde hem video editleme hemde oyun oynayacağım. Yani çoğunlukla video editleme olacak. Ince hesapta böyle bir sistem buldum https://www.incehesap.com/artemis-oyuncu-bilgisayari-fiyati-57134/ Bu sistem nasıl ...
  6. M

Pc toplayacağım bütçem 20 bin tl

Merhaba arkadaşlar, 20 bin TL bütçeyle bir PC toplamayı düşünüyorum. Hazır bir sistem de olabilir. Çoğunlukla video düzenleme yapacağım, arada bir oyun da oynarım ama asıl odak noktam video düzenleme. Bu bütçeyle bana güzel bir sistem önerebilir misiniz? Buraya güvenim tam.
  7. M

20k altı hazır sistem

arkadaşlar selamlar, bilgim olmadığı bir konuda yardıma ihtiyacım var. Benim 20k civarı bütçem var ve hazır sistem almak istiyorum. Sistemi oyun için değil video editleme amacıyla kullanacağım. Güçlü bir bilgisayara ihtiyacım var önerileriniz neler ? Ryzen 5 3600 rtx 3050 li bilgisayarlar...
  8. M

Sistem önerisine ihtiyacım var

İyi günler arkadaşlar. 25 bin tl civarında bir bütçeye sahibim bilgisayar için ve bu 25 bin tl yi en iyi şekilde kullanmak istiyorum. Bilgisayarda rtx ekran kartı olsun istiyorum. Önerebileceğiniz sistemler varmı ? Bilgisayarda hem oyun oynayacağım hemde edit programları vs olacak iş için.
  9. M

Klavye,mouse ve kulaklık önerisi

Merhaba dediklerine baktım sanırım haklısın gerçekten en iyi öneriler bunlar. Monster'ın pusat klavyesi nasıl sence ? 1701121082 Aliex Aliexpress gibi sitlere pek bulaşmak istemiyorum 1701121165 Asus Prime B450M-K II Soket AM4 mATX Anakart uyumlumudur ?
  10. M

Klavye,mouse ve kulaklık önerisi

Arkadaşlar 2500tl bütçeye sahibim. Kaliteli bir kulaklığa sahip olmak istiyorum. Klavye ve mouse ortalama olabilir. Kulaklık her alanda işimi görsün ve kaliteli olsun istiyorum ama bu konularda çok bilgisizim yardımınıza ihtiyacım var.
Geri