gameloop uzerinden pubg mobile oynuyorum ve sistemim i5 11400H / rtx3050 4gb / ram -- 16gb ozelliklerine sahip bir laptop . Son zamanlarda asiri derecede fps droplar ve kasmalar oluyor bende bu yuzden msi afterburner ve hwinfodan monitoring loglarini aldim rica etsem bilgili arkadaslar bu...
Acer Nitro 5 AN 515-57 I5 11400H rtx3050 4gb bir laptop kullaniyorum. Yaklaşık 7 aydır ki laptopu satın aldım . Stres testi yaparak temizlenme ve macuna gerek varmı diye bakmak istiyorum . Nereden stres testi yapmam gerek . hangi uygulamayi öneriyorsunuz? ( son zamanlarda oyunda veya yükyeyken...
I5 11400H rtx3050 4gb bir laptopum var işlemci bazlı oyunlarda darboğaz sorunu yaşıyorum quick cpu kullanarak işlemciyi daha verimli kullanmak istiyorum sizce döğru bir fikirmi eğer dpğruysa hangi ayarlari yapmam gerek bilgisi olan kişilerin yorumlarını bekliyorum teşekkür ederim ( IsInma sorunu...
Bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum bu sorunu nasıl çöze bilirim ? cs dede fps droplanmasi yasaniyor sicakliklar hizlar hepsi normal eskiden boyle degildi son zamanlarda boyle olmaya basladi virus falanda bulaşmış olamaz ( orjinal windows)
msi afterburnerde hangi ozellikleri osd de goster demeliyim?
1713464224
cevabiniz icin tesekkur ederim evet bencede 100 olunca pc drop yemeye basliyor arka plandada hic bisey acik degil (dc bile) oyun grafigini experience de optimumu ayarla dedigimde herseyi ultraya cekiyor fps 80 ustu gormuyor
Pubg Steam oynarken eskiden 120 -160 arasi fps aliyordum simdi ise fps 70 80 lere kadar dusuyor islemci kontrol ettigimde ise 100% 95 % arasi oluyor gpu ise 5% falan sizce sebebi nedir ve nasil coze bilirim( turkce kotu biraz kusura bakmayin)
1713463422
Cpu = i511400H gpu=3050 4gb
Pubg mobile gameloop da ciddi fps sorunlarim var oyun da aniden droplar oluyor adam fazla olan yerlere gidince fps 20 lere kadar dusuyor steam pubg 120-150 fps cok rahat oynatiyor ( i5 11400h rtx30504gb )
bu mobil oyunda stabil 60 fps bile alamiyorum cok fazla ayar denedim ama olmuyor oyunu 2k...