Selamlar huawei matebook 14 laptopum var bazen uzun süreler boyunca işim oluyor ve şarjım bitiyor, daha dün aldığım için sarjda kullanmak istemiyorum ama kullanırsam ne gibi sorunlar olur? cevaplarınızı bekliyorum.
Üniversiteye gideceğim için laptop alacağım arada sırada minecraft valorant gta 5 gibi oyunlar oynıyacağım çok bir oyun performansı beklentim yok ben bunu buldum sizce alınır mı https://www.vatanbilgisayar.com/huawei-matebook-14-12-nesil-core-i5-1240p-16gb-512gb-ssd-14inc-w11.html
Robloxda herhangi bir oyuna giriyorum mesela tycoon gibi bir oyun diyelim para normalde sol altta falan olur ama bende kaç param oldugu gözükmüyor aynı şekilde diğer bütün yazılarda gözükmüyor chatte yazılanlar ve yazdıklarımda gözükmüyor oyunu silip yükledim tüm dosyalarını silip yükledim ama...
Selam arkadaşlar Appleın sayfasında 13 inç 8gb ram m1 çipli macbook air alana yanında airpods hediye ediyorlar böyle bir kampanya var bu kampanya ne zamana kadar geçerli veya kimlere geçerli bilgisi olan yardımcı olabilir mi?