MSI THIN 15 B12UC-2636XTR Dizüstü Bilgisayar, Core I5-12450H, 15.6 FHD 144Hz, 16GB RAM, RTX3050 GDDR6 4GB, 512GB SSD marka model laptop aldım fakat ürün freedos olarak geldi. Usb'ye Rufus ile birlikte windows 11 iso kurdum. İlk kez freedos laptop'a sıfırdan windows kurayım dedim fakat...
25k bandında bir laptop arıyorum. İki tanesi dikkatimi çekti sizlerinde değerli yorumlarını çok merak ediyorum. Sizce hangisi alınır ya da sizin herhangi bir öneriniz var mı? Teşekkürler...
Merhaba dostlar, PC'de yüklü 2 - 3 tane Steam üzerinden oynadığım oyun var. Bu oyunlara 5MB güncelleme gelse dahi oyunu sıfırdan yüklemeye başlıyor. Üstelik diskte var olmasına rağmen üstüne yeniden yer kaplamaya çalışıyor. 70 GB oyunu her 3 - 4 günde bir silip yüklemekten perişan oldum. Var mı...
Merhaba fotoğrafta gördüğünüz cihazın aynısı elimde bulunmakta fakat RAM ve HDD almak istiyorum. Hangi RAM ve Harddisk uyumludur bilmiyorum. Fiyat ve performans olarak yardımcı olacak birileri varsa link bırakabilirler mi? Model ile ilgili pek bir bilgim yok. RAM ve HDD takıp ablama vereceğim. o.O2
Intel Core i5 12400f işlemci ve ROG STRIX Rx6750XT bir sistem aldım fakat monitöre çok fazla bir sermayem kalmadı. Biraz araştırdım ve 1080p monitörlere denk geldim. Belirttiğim fiyatlar arasında bu bileşenlere gidecek bir monitör önerebilir misiniz? Monitör konusunda epey bir cahilim. o.O2 (...
Valla son dakika alan bazı kişilerin ki iptal olmuş ama benimkinde ürünler paketleniyor diye güncellendi. Bakalım hayırlısı olsun. Bu arada seninde sistemin hayırlı olsun güle güle kullan. Normalde seninkinden alacaktım ama stok bitmişti. o.O2
İtopya'da RTX 3060Ti TECHNOPAT-ONE sistemi iyi fiyata geldi ama hemen tükettiler. Asıl bombayı incehesap yaptı 15 bin TL'ye Silver Warrior sistemini ekran kartını RX6750xt yaparak aldım. Aşırı uyguna geldi ve fiyatta hata yaptıklarını düşünüyorum. Umarım siparişi iptal etmezler. Eğer bütçeni...